kurwa no, to bylby totalny bezsens...Shino pisze:tez mam taka nadzieje... abominacja mogaca biec tyko na wprostKefas pisze:mam nadzieje ze gw wyda faka i ls bedzie musialo sie poprawic...
Konwersje
Moderator: Hoax
Re: Konwersje
Na turnieju w zeszłą sobotę na stołach pojawiły się dwie całkiem fajne abominacje(w tym jedna manfredowa), co o nich myślicie?
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szczurzych generałów którzy nie zaglądają zbyt często do galerii zapraszam do odwiedzenia mojego tematu gdzie wrzuciłem fotki Mojej Abominacji i Plagusowej katapki:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 24#p499524
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 24#p499524
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
popraw słownictwo Morrok, zły przykład dajesz :>Morrok pisze:kurwa no, to bylby totalny bezsens...Shino pisze:tez mam taka nadzieje... abominacja mogaca biec tyko na wprostKefas pisze:mam nadzieje ze gw wyda faka i ls bedzie musialo sie poprawic...
Q. What’s the base size of a Hell Pit Abomination?
A. We suggest 60 x 100 mm. However, do keep in
mind that, as for all conversions, there are no strict
rules about base size (other than: ‘Be reasonable!’),
and that any forthcoming Citadel miniature might
be different from this suggested size.
ja zrobilem z tego modelu - lepiej (duzo latwiej) dac mu banner do ogonka, pozostawiajac kose w spokoju (a to, że dostałem blister bez kosy - to już zupełnie inna sprawa :PP, musiałem pocić się strasznie żeby upchnąć broń do prawej ręki, która jest przy ciele i tarczę do lewej, co też okazało się problematyczne, bo nie grało z idęą długiej broni w drugiej łapce)Luciu pisze:Chce sobie zrobić BSB. Z takiego warlorda z kosą i trójkącikiem w ogonie jak jest najlepiej zrobić? wyciąć tę runę z krasnalem a dać sztandar, czy odciąć kosę i dać do jednej ręki miecz a do drugiej sztandar???
Oprócz zamieszczonej w innym temacie abominacji, zrobiłem jeszcze furmanke ze starego dzwonka (strasznie duze i mało funkcjonalne te nowe modele... a i zaoszczędzic idzie z jednego boxa wyszła i furmanka i dzwonek)
Troche za duże to kadzidło do całego stelażu i miałem problem gdzie posadzić priesta, ale jakoś udało się znaleźć dla niego miejscówe ^^ Podsumowując ostateczny rezultat mnie satysfakcjonuje Oczywiście pomalowana będzie, ale nie teraz, jeszcze nie teraz Daje rade?
Troche za duże to kadzidło do całego stelażu i miałem problem gdzie posadzić priesta, ale jakoś udało się znaleźć dla niego miejscówe ^^ Podsumowując ostateczny rezultat mnie satysfakcjonuje Oczywiście pomalowana będzie, ale nie teraz, jeszcze nie teraz Daje rade?
Priest rzeczywiscie wyglada dziwnie na tej 'platformie', ale IMHO to wina samej platformy.
Zajebiscie mi sie podoba motyw z kula tak mocno wystajaca. Wlasnie tego brakuje mi w nowym modelu - wyglada jakby gazowal swoich zamiast przeciwnikow ;P Co zreszta jest prawda ;D
Zajebiscie mi sie podoba motyw z kula tak mocno wystajaca. Wlasnie tego brakuje mi w nowym modelu - wyglada jakby gazowal swoich zamiast przeciwnikow ;P Co zreszta jest prawda ;D
wadrowod co ty do masz do modeli GW... One są wspaniałe, dawno nie widziałem ładniejszych maszy, a określanie ich mianem klona jest conajmniej karygodne...wiadrowod pisze:podoba mi sie ! w końcu jak dzwon i furmanka obok beda stały nie beda wyglądały jak klony !!
a kulka ja bedzie wracała zmiecie tych machaczy biednych hahhaha
IMO - bardzo dobra robota !
mówie tylko że dwonek i furmanka stojące obok siebie są bardzo podobne ze względu na łuk na którym zostały zawieszone i podwozie machiny, co do tego że są bardzo ładnymi modelami nie mam nic bo również tak uważamGoglem pisze:wadrowod co ty do masz do modeli GW... One są wspaniałe, dawno nie widziałem ładniejszych maszy, a określanie ich mianem klona jest conajmniej karygodne...wiadrowod pisze:podoba mi sie ! w końcu jak dzwon i furmanka obok beda stały nie beda wyglądały jak klony !!
a kulka ja bedzie wracała zmiecie tych machaczy biednych hahhaha
IMO - bardzo dobra robota !
IMO ciekawiej bedzie wyglądała ta furmanka i dzwon z GW niz obydwa produkty GW obok siebie, ale to tylko moje zdanie !