Oczywiście jeszcze podstawka nie zrobiona(czekam na konkretne wymiary...) i malowanie, ale z tym to nie tak prędko. Może być?
Moderator: Hoax
Sad, but true.Malcavian pisze:dziwi mnie to niepomiernie za każdym razem - i zadaje sobie wciąż to samo pytanie: ile jeszcze ludzie są w stanie wypłodzić takiego paskudztwa - taka masa z głowami i rekami rat ogrów - ani to ładne, ani stylowe...
LOL MASTER STOLEC !!!Pacek pisze:Postanowiłem sobie zorganizować własne Wynaturzenie z Hell Pit![]()
Model zrobiony na szybko, by mieć cokolwiek przypominającego tego potwora. Czas wykonania: figurka jedno popołudnie, malowanie dzisiaj do południa
Tworzywo:
- podstawka ze styroduru
- korpus: gips dentystyczny
- doróbki: wamod masa modelarska
- bitsy batalionowe
Nie jest to model nad którym spędziłem sporo czasu i na taki właśnie wygląda..
![]()
Połykasz, nieco czekasz, spędzasz trochę czasu w wiadomym miejscu i viola!Tworzywo:
- podstawka ze styroduru
- korpus: gips dentystyczny
- doróbki: wamod masa modelarska
- bitsy batalionowe
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..