Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Moderator: Hoax
Re: Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Witam wszystkich. Ostatnio zrobiłem abominacje i zastanawiam się czy ujdzie:
Oczywiście jeszcze podstawka nie zrobiona(czekam na konkretne wymiary...) i malowanie, ale z tym to nie tak prędko. Może być?
Oczywiście jeszcze podstawka nie zrobiona(czekam na konkretne wymiary...) i malowanie, ale z tym to nie tak prędko. Może być?
Postanowiłem sobie zorganizować własne Wynaturzenie z Hell Pit
Model zrobiony na szybko, by mieć cokolwiek przypominającego tego potwora. Czas wykonania: figurka jedno popołudnie, malowanie dzisiaj do południa
Tworzywo:
- podstawka ze styroduru
- korpus: gips dentystyczny
- doróbki: wamod masa modelarska
- bitsy batalionowe
Nie jest to model nad którym spędziłem sporo czasu i na taki właśnie wygląda..
Model zrobiony na szybko, by mieć cokolwiek przypominającego tego potwora. Czas wykonania: figurka jedno popołudnie, malowanie dzisiaj do południa
Tworzywo:
- podstawka ze styroduru
- bitsy batalionowe
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
oczywiście sukcesywnie będę ją upiększał i pewnie zrezygnuje z kilku rzeczy, np. tych włóczni i mieczy..no i sierść też prawda. Zobaczymy, jak czas pozwoli
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Sad, but true.Malcavian pisze:dziwi mnie to niepomiernie za każdym razem - i zadaje sobie wciąż to samo pytanie: ile jeszcze ludzie są w stanie wypłodzić takiego paskudztwa - taka masa z głowami i rekami rat ogrów - ani to ładne, ani stylowe...
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
LOL MASTER STOLEC !!!Pacek pisze:Postanowiłem sobie zorganizować własne Wynaturzenie z Hell Pit
Tworzywo:
- podstawka ze styroduru
- bitsy batalionowe
Połykasz, nieco czekasz, spędzasz trochę czasu w wiadomym miejscu i viola! Bez urazy, ale sam przyznasz, że jest paskudna.Tworzywo:
- podstawka ze styroduru
- bitsy batalionowe
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
tak, przyznaję i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niestety muszę się zgodzić z opiniami powyżej, fatalna ta abominacja. Nie zagrałbym przeciw temu
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Moje abomki nie są najlepsze, ale to naprwdę wygląda jak wielki stojący zmutowany stolec.
Ale wystarczy parę drobynych przeróbek np. bandaże z green'a, tylko tak żeby nie wyszło że jest zawinięty w papier toaletowy
Ale wystarczy parę drobynych przeróbek np. bandaże z green'a, tylko tak żeby nie wyszło że jest zawinięty w papier toaletowy
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
-
- Warzywo
Widać że przy tym modelu musiała być kupa roboty i musiałeś się sporo namęczyć zanim klocek się uformował.
Ale nie marwt się widziałem gorsze np. tą na masterze w białymstoku.
Ale nie marwt się widziałem gorsze np. tą na masterze w białymstoku.
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500