Forest spirit zamiast immune to psychology daje immune to fear, terror and panic
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
no i ten mithril armor 5+ save
i Glade Gurds 5+ zamiast 10+
Moderator: Gremlin
Plus skirmish na gg i byłby totalny wypasBartez pisze:to jak juz jesteśmy przy chęci zmieniania to może:
Forest spirit zamiast immune to psychology daje immune to fear, terror and panic
no i ten mithril armor 5+ save
i Glade Gurds 5+ zamiast 10+![]()
![]()
Gdyby rzeczywiście miał ktoś się za WE zabrać (w co wątpię) to:Kalesoner pisze:W prezentacji jednego z kandydatów do LS pojawiła się wzmianka o wzmocnieniu w BP dla WE. Gdyby miało to iść w tą sama stronę co dotychczas (przesunięcia w ilości slotów rare spacial i magiczne przedmioty) to jakbyście to widzieli, jakie przedmioty byłyby i fajne i klimatyczne w BP dla WE, jakie przesunięcia w slotach?
Absolutnie tak.BSB może brać kinderdy jak zwykły noble?
IMHO zbyt mocne. Natomiast ściągnięcie zakazu brania Clustera przez zwykłych hero, jak najbardziej.możliwość powtarzania spitów jak giftów?
Absolutnie tak.dodatkowe lory dla magów?
Raczysz żartować. WE to nie OnGjeden dodatkowy slot rare? 1 dodatkowy slot special?
orły w specialach?
Jaja sobie robisztancerze w corach kiedy generałem jest highborn?
Generalnie tak jak w przypadku slotów - nie jesteśmy tak słabi, żeby dawać nam aż takie cuda.przedmioty? [...]
no właśnie...Laik pisze:Kiełbasa wyborcza…
Zobacz sobie faq-a i uściślenia do WE to zobaczymy czy powiesz że fajnie napisany.zielonatrawa pisze:lol, ja proponuje się ogarnąć, mamy fajnie napisanego booka i nie ma sensu nic w nim zmieniać, nawet jeśli jest to racjonalne względem innych zasad
Darujmy sobie.Kalesoner pisze:...
Ja tam jestem tolerancyjny, niech ludzie grają czym chcą, nic mi do tego.goboss pisze: Co do BP.
Ewentualnie jakieś kosmetyczne zmiany. Nie wiem jak Wy, ale mnie mam że nie chcecie by na masterach było tyle WE co DE.