Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 17.03.2010 Teclis+Skinki
No tak, ale kiedy ja mam go zrobic jak sie z malowaniem figurek nie moge nawet ogarnac?
W Poradach kiedys wklejalem artykuly Automatona - poszukaj.
W Poradach kiedys wklejalem artykuly Automatona - poszukaj.
nie pogardzę skrzynką wódki nawet w pl będę na przełomie czerwca i lipca,na tylko 3 tygodnie, ale na bitewkę lub dwie w doborowym towarzystwie znajdę czas nie ma bata:>Rakso_The_Slayer pisze:Kefas, jak wrócisz na ojczyzny łono i wpadniesz na bitwę lub dwie to nawet dwa browary mogą byćKefas pisze:Tec bomba, gemki dałbym na jakiś kontrastowy kolor Iga
Skinki bomba, tylko że ja nic o tym nowym projekcie nie wiedziałem to masz karny browar Rakso
Ogólnie BIG +
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tak. Zdecydowanie każda armia wiąże się z jakimś spaczeniem. 'Powiedz mi, czym grasz, a ja powiem ci, kim jesteś'.
Swoją drogą pomarańczowe kryształy dałyby ładny kontrast. Ale i tak jest świetnie.
Swoją drogą pomarańczowe kryształy dałyby ładny kontrast. Ale i tak jest świetnie.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity nie mam co startować do takich jak wy dwoje gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej
No niestety, zawsze gdy mam za dobry humor zaglądam tu, dół gwarantowanywiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity nie mam co startować do takich jak wy dwoje gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej
Figurki są niesamowite, co tu dużo gadać, wgniatają w mój twardy bukowy parkiet i długo trzymają w tej niewygodnej pozycji
Vae victis!
cudo
a HE nie są pedalskie
jeśli tak myślisz to powinieneś zobaczyć moje HE przed tym jak zacząłem reformację - wszystko poszło do płynu hamulcowego i teraz zaczynam zabawę z cieniowaniem. Powoli zaczynają wyglądać lepiej ale nabierają troszkę gejowego klimatu
Były całkiem ,całkiem tylko nie było cieni a to je kompletnie niszczyło na tle innych
Pomaluj kiedyś jakiegoś HE w bardzo ciemnej tonacji to zobaczymy czy jest taki pedalski
Poza tym to DoCh to największe skupisko homo - lesbijki slanisza i pedałki korna ...
no i bi czincza
a HE nie są pedalskie
jeśli tak myślisz to powinieneś zobaczyć moje HE przed tym jak zacząłem reformację - wszystko poszło do płynu hamulcowego i teraz zaczynam zabawę z cieniowaniem. Powoli zaczynają wyglądać lepiej ale nabierają troszkę gejowego klimatu
Były całkiem ,całkiem tylko nie było cieni a to je kompletnie niszczyło na tle innych
Pomaluj kiedyś jakiegoś HE w bardzo ciemnej tonacji to zobaczymy czy jest taki pedalski
Poza tym to DoCh to największe skupisko homo - lesbijki slanisza i pedałki korna ...
no i bi czincza
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
No ja myślałem, że umiem coś tam malować po kilku latach ale żeby dogonić te pare trzeba być peda... ehem tzn elfem bo inaczej życia nie starczy.wiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity nie mam co startować do takich jak wy dwoje gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej