Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Re: Figurki Ignis & Rakso - 17.03.2010 Teclis+Skinki

Post autor: Rapta »

No tak, ale kiedy ja mam go zrobic jak sie z malowaniem figurek nie moge nawet ogarnac? :(

W Poradach kiedys wklejalem artykuly Automatona - poszukaj. :)

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Rakso_The_Slayer pisze:
Kefas pisze:Tec bomba, gemki dałbym na jakiś kontrastowy kolor Iga ;)
Skinki bomba, tylko że ja nic o tym nowym projekcie nie wiedziałem [-X to masz karny browar Rakso ;)

Ogólnie BIG +
Kefas, jak wrócisz na ojczyzny łono i wpadniesz na bitwę lub dwie to nawet dwa browary mogą być ;)
nie pogardzę skrzynką wódki nawet ;) w pl będę na przełomie czerwca i lipca,na tylko 3 tygodnie, ale na bitewkę lub dwie w doborowym towarzystwie znajdę czas nie ma bata:>

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Skończony Teclis :) wreszcie znalazłam trochę czasu dla niego i dzisiaj siadłam do pracy...

Obrazek
Obrazek

Pozdrawiam :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
gildor_
Mudżahedin

Post autor: gildor_ »

Kozak!
Można by tylko pogłębić kontrast na nmmie
=D>

Awatar użytkownika
Archaon
Mudżahedin

Post autor: Archaon »

O... teraz jest ZAJEBIŚCIE. Dla mnie bardzo szustka.
poprawki naprawdę wpłynęły na +
Fear me mortals, for I am the Anointed...

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

no i teraz wygląda jeszcze lepiej! co tam teraz Iga malujesz kolejnego? hmmm? :>

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

:D część skinków żeby Rakso miał na turniej ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Teclis jest zajebiście pedalski. Cudny ^^ Zmiany zdecydowanie na +, zwłaszcza przejścia w złotym nmm :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

bem pisze:Teclis jest zajebiście pedalski.
W końcu to elf :D :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Nie nie nie. W końcu to high elf :P
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Jak on jest pedalski to według ciebie kto nie jest ?? (ja w nim nic pedalskiego nie widze -.-)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Eltharion pisze:
Jak on jest pedalski to według ciebie kto nie jest ?? (ja w nim nic pedalskiego nie widze -.-)
boś elf :P

;)
bem pisze:Nie nie nie. W końcu to high elf :P
tu nie ma rozróżnienia.. high to metrogeje, dark to sadomasogeje a wood to dendrozoogeje... :P

;)
Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Tak. Zdecydowanie każda armia wiąże się z jakimś spaczeniem. 'Powiedz mi, czym grasz, a ja powiem ci, kim jesteś'.

Swoją drogą pomarańczowe kryształy dałyby ładny kontrast. Ale i tak jest świetnie.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

A jednak poszłaś w stronę fiołkowego na gemach. Muszę przyznać, że efekt fajny :)

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania :? prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity :( nie mam co startować do takich jak wy dwoje :? gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Było świetnie a jest jeszcze lepiej,tylko białych kryształków szkoda.

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

wiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania :? prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity :( nie mam co startować do takich jak wy dwoje :? gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej
No niestety, zawsze gdy mam za dobry humor zaglądam tu, dół gwarantowany :D

Figurki są niesamowite, co tu dużo gadać, wgniatają w mój twardy bukowy parkiet i długo trzymają w tej niewygodnej pozycji ;)
Vae victis!

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

cudo

a HE nie są pedalskie
jeśli tak myślisz to powinieneś zobaczyć moje HE przed tym jak zacząłem reformację - wszystko poszło do płynu hamulcowego i teraz zaczynam zabawę z cieniowaniem. Powoli zaczynają wyglądać lepiej ale nabierają troszkę gejowego klimatu

Były całkiem ,całkiem tylko nie było cieni a to je kompletnie niszczyło na tle innych

Pomaluj kiedyś jakiegoś HE w bardzo ciemnej tonacji to zobaczymy czy jest taki pedalski

Poza tym to DoCh to największe skupisko homo - lesbijki slanisza i pedałki korna ...
no i bi czincza
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

wiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowania :? prześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity :( nie mam co startować do takich jak wy dwoje :? gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej
No ja myślałem, że umiem coś tam malować po kilku latach ale żeby dogonić te pare trzeba być peda... ehem tzn elfem bo inaczej życia nie starczy.
Obrazek

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

No jak dla mnie zajebiaszczy model. Bardzo mi sie podoba. Ladna spojna kolorystyka.

ODPOWIEDZ