Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
takie pytanie:
co sądzicie o do gry podbitym metalowa płytką a w terenach i fixach pomontować neodymówki ?
co sądzicie o do gry podbitym metalowa płytką a w terenach i fixach pomontować neodymówki ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
http://www.shop.microartstudio.com/ruins-c-3_10.html
na przyklad takie, a jak nie to tam jest jeszcze mnoswo innych wzorow.
na przyklad takie, a jak nie to tam jest jeszcze mnoswo innych wzorow.
- papa-smerf
- "Nie jestem powergamerem"
Sry jeśli wybrałem zły temat na to pytanie a wiec do rzeczy : urzywalem sobie matt varnisha z GW byłem bardzo zadowolony z efektów do puki przez przypadek nie wylałem sobie całej jego reszty na spodnie jednym niefartownym ruchem reki ^^ . Mialem przerwę w malowaniu z jakiś roczek bo grałem w wow-a i teraz gdy wróciłem do fachu okazuje się że nie ma już nigdzie matt varnish na żadnym sklepie internetowym, jestem załamany co się stało i dlaczego ? A najważniejsze czy wiecie gdzie mógł bym dostać choć jeden słoiczek ? Wim ze jest jakaś puszka z lakierem GW tylko ja mam połowę armi pomalowanej wiec jak bym psikał to bym psikał po wszystkie nawet trawce statycznej a tego bardzo nie chce wiec potrzebuje słojik.
PS matt varnish na prawdę zajebiście zmatowił figsy wiec będę bardzo zobowiązany za info gdzie mogę go dostać jeszcze
PS matt varnish na prawdę zajebiście zmatowił figsy wiec będę bardzo zobowiązany za info gdzie mogę go dostać jeszcze
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@tomasso
Ja polecam płytę pilśniową: tania, łatwo dostępna, wytrzymała i łatwa w obróbce.
Ja swój zapas wymontowałem ze starego łóżka które stało pod śmietnikiem, ale można je spotkać również jako elementy szufla lub tylne ściany szaf. 10min ze śrubokrętem i zapas na cale życie
P.s.: można tez oczywiście kupić
Ja polecam płytę pilśniową: tania, łatwo dostępna, wytrzymała i łatwa w obróbce.
Ja swój zapas wymontowałem ze starego łóżka które stało pod śmietnikiem, ale można je spotkać również jako elementy szufla lub tylne ściany szaf. 10min ze śrubokrętem i zapas na cale życie
P.s.: można tez oczywiście kupić
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ja używam zwykłego sprayu na bazie wody. Dokładnie taki jak tutaj, tylko matowy: http://www.allegro.pl/item961243568_eco ... iczny.html, nie śmierdzi za bardzo, nie uszkadza figurek i ładnie pokrywa.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Ozywam tego samego co kolega wyżej. Efekty bardzo zadowalające, czasami odrobinę zalewa niektóre szczegóły, ale nie tak żeby nie było ich widać ( po prostu czasem są troszkę mniej wyraźne )...
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wysmarować wikolem, obsypać piaskiem, a dopiero potem pryskać z puchy (można dwie warstwy wikolu jak się ma obawy) . Wygląda 100x lepiej niż "surowy styropian" bo widać kształt a nie widać kulkowej faktury i na dodatek 'szpraj' nie wypala dziurgrabz pisze:chyba że ktoś ma lepszą receptę,chętnie poznam.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Taki jak arbiter, lub jeżeli chcesz kłaść czarny na żywy styropian to można atramentemgrabz pisze: Popełniłem kiedyś ten sam błąd,do styropianu tylko pędzel+farba akrylowa na podkład,chyba że ktoś ma lepszą receptę,chętnie poznam.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, o 12:03 przez Samael, łącznie zmieniany 1 raz.
"JOIN OR DIE"