Nie będę wrzucał tutaj wszystkich moich prac, gdyż nie chcę zaśmiecać forum. Wszystkie pomazane przeze mnie modele znajdziecie tutaj: http://www.coolminiornot.com/artist/gimiak

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mi tam się podoba. Mam plan aby każdą jednostkę pomalować inaczej, w końcu każda rodziła się osobno. Kolejnymi modelami będą skinki.. zaraz po Death Company.Ziemko pisze:Nie kumam tylko czemu taka sztampowa, denna, podrecznikowa kolorystyka - przeciez lizaki to armia , ktora de facto w kazdych kolorach moznaby pomalowac...
To żeś mnie rozbawił kolego. Jeżeli miałbym ocenić swoje umiejętności, to dałbym sobie ocenę 6 - 7 / 10, więc nie przesadzajmy. Jest cała masa mistrzów pędzla, przy których moje możliwości to amatorszczyzna. Co do lizarda, to był to test. Koleżka może i wyszedł monotonnie, ale taki 'monotonny' efekt chciałem właśnie otrzymać. Na żywo wygląda to trochę inaczej - jest różnica w odcieniu pomiędzy skórą i łuskami. Co prawda nie aż tak duża, ale jest. Pomalowanie niniejszego modelu sprawiło mi wielką radość, gdyż monotonia czerwonego stała się ostatnio przytłaczająca, a tak przynajmniej się dobrze przy nim bawiłem. I nie chodziło o to aby dać z siebie maksa. Model do grania.Equos pisze:witam, kierwa, śledzę Twoje postępy na GV i dostawałem spazmów patrząc jak genialne są Twoje prace, wspominałeś też że malujesz lizaki ale dopiero teraz widzę jednego z nich.... Jezu słodki.... Imponujące....jesteś jednym z najlepszych w Polsce, tak uważam.... nie żebym słodził ale tak uważam:P to że lizak jest Twój można nawet poznać po charakterystycznym już dla Ciebie weatheringu/odcieniu złota na metalowych elementach.... może nie jest to tak epickie dzieło jak Two Crusader czy Drop Pod ale ten Lizak jest magiczny!!!