Długo na coś takiego czekałem! Po prostu do podpisu jak znalazł, dawno się tak nie uśmiałem, hahalikaon pisze:od tego czy WE są silne czy słabe zależy liczba lasków na polu walki, jak jest ich dużo to nawet DE mają problem, jak nie ma to nawet orki bez BP dają im radę.
Odniosę się tylko do tego, co było do mnie. 1. Cholera Krzysiu, na starość chyba staje się zrzędliwy (albo za mało gram ) i chyba miałem kiepski wieczór Po prostu takie teksty mnie denerwują, a że ja wybuchowy kolo jestem, no to nic.ksch pisze:1. Piotras chłopie - weź wyluzuj Co Ciebie ugryzło ostatnimi czasy Jak nie Kaleson się zepnie, że mu Pasiak przegranej życzy to Ty wybuchniesz na jakiegoś Bogu ducha winnego człowieka, który wyraża tylko swój pogląd
2. I Piotras - nie jesteśmy ułomni, po prostu mniej lub bardziej średni, za to Kalesoner i Pasiak po prostu dobrze grają w tej jeb**e pacyny i tyle
2. Czyli wychodzi na to, że jesteśmy ułomni, bo nie umiemy dobrze grać w pacynki.
Klimat, klimat, zbalansowanie, bla bla. To ja "siem pytom", na c... wam ten temat? jak ktoś nie ma nic do wniesienia to narazicho, nikt się nie prosi o bezsensowne posty.
Kosmatyczne zmiany byłyby serio ciekawe, to co, pobawimy się w nowe fryzurki?
Napisze to tak po "nowemu" - pwn, total owned haha i dołączam się Błagam, litości, bo zaraz mnie zacznie brzuch boleć od śmiechu, a dopiero co obiad zjadłem...Kalesoner pisze:litościlikaon pisze:od tego czy WE są silne czy słabe zależy liczba lasków na polu walki, jak jest ich dużo to nawet DE mają problem, jak nie ma to nawet orki bez BP dają im radę.
hehe, jak ja lubie takie pełne merytorycznych argumentów dyskusję. Poziom pseudointeligencji niektórych powala na kolana, a moc argumentów wyciska klocka z d...
pozdro wy moi mistrze po prostu