Różne różności by Niko (PMotM Ogrowy BSB - więcej fotek)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: Różne różności by Niko (ABOMKA)

Post autor: Arbiter Elegancji »

Bardzo fajna to abomka, cielsko wyszło po prostu mega! Głowy troszkę nie dopracowane.
Ale ogólnie duże =D>
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

calkiem fajnie wyglada ta abomka, jedyne co mi sie nie podoba to tylne lapy. za bardzo przypominaja rece (a chyba mialy byc stopy) oraz jakos tak dziwnie sie zaczynaja :)

ja mam pytanie odnosnie tego co pisales wczesniej, przy postowaniu helgii (btw bardzo fajnie pomalowana):
I dwarfowa "heroinka" pomalowana w srode lub czwartek w pracy moze nie jest jakos rewelacyjna ale zakochalem sie w niej... i jezeli ktos bedzie dawal cos na PMOTM to i ja ja wystawie...
gdzie ty pracujesz?? ;)
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

Morsereg pisze:gdzie ty pracujesz??
nie pracuje... jestem zatrudniony :lol2: a gdzie... no coz to pozostanie tajemnica :)
Lazur pisze:. Nie szukają u Ciebie w pracy kogoś? :P
nie... mam nadzieje ze nie...

wracajac do abomki... fajnie ze wam sie podoba a jeszcze fajniej ze podoba sie wlascicielowi, a co do rzeczy na ktore zwracacie uwage to w wiekszosci przypadkow mam podobne odczucia :)

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Fajna abominacja.
I powiem szczerze że jedna z niewielu które mi się podobają.
Naprawdę wielkie =D>

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Dominacja bardzo fajna tylko czemu ona nie ma kości? :-k łapy na razie bardziej przypominają macki bo nie mają łokci czy kolan...

Ale i tak najfajniejszy model tu to krasnoludzka panna ;)
Obrazek

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Całość bardzo ładnie się prezentuje,głowa chomika(ta z zamkniętą paszczą)zrobiła na mnie szczególnie dobre wrażenie,niby krwiożercza bestyja a tak dobrze jej z pyska patrzy. :)

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Rakso_The_Slayer pisze:Dominacja bardzo fajna tylko czemu ona nie ma kości?
taka mutacja spaczeniowa :P
Rakso_The_Slayer pisze:łapy na razie bardziej przypominają macki bo nie mają łokci czy kolan...
a tak powaznie to na zywo wyglada to troche lepiej... szczegolnie przednie lapy, sa normalne zgiecia (stawy) moze pod roznymi dziwnymi katami ale tak mialo byc a tyl faktycznie jest dziwny... ale tak go zmutowalo :D
grabz pisze:Całość bardzo ładnie się prezentuje,głowa chomika(ta z zamkniętą paszczą)zrobiła na mnie szczególnie dobre wrażenie,niby krwiożercza bestyja a tak dobrze jej z pyska patrzy. :)
ta sympatyczna glowa wabi ofiary, jak juz ktos podejdzie druga glowa wkracza do akcji...
Rakso_The_Slayer pisze:Ale i tak najfajniejszy model tu to krasnoludzka panna
tak wiem :) az mnie boli to ze jej nie wystawiam w bitwach :?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Niko pisze:
Rakso_The_Slayer pisze:Ale i tak najfajniejszy model tu to krasnoludzka panna
tak wiem :) az mnie boli to ze jej nie wystawiam w bitwach :?
To trzeba zacząc ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

zebralem sie w sobie namowilem brata zeby zrobil fotki kilku rzeczy ktore pomalowalem w ostatnim czasie... zdjecia fatalne ale ja lepszych bym nie zrobil wiec nie moge marudzic :)

na poczatek BlackOrki malowane wlasnie dla brata:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

troche 40k... czyli moje badmoonowe chlopaki:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i na koniec luki dla Mikesa ktore wlasnie maluje:

Obrazek

szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie :D bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie :D
Kiedy to wszystko jest bardzo przyzwoite :) Nie ma się czego wstydzić.
Bardzo fajni Bad Moonz. Fajnie wychodzą Ci te zniszczenia, no i żółty taki jak trzeba, nie za czysty.

Black orków z zasady nie lubię, nie konkretnie Twoich tylko wszystkich ;) Przez ten nadmiar metalików strasznie są monotonni. Metaliki ogółem w porządku, gdzieniegdzie może byłby dobry wash ale ujdzie i tak.

A na ostatniej fotce to mało co widać, bo ciemna taka. Chociaż widze ładne cieniowanie tych białych (bladoróżowych?) ciuszków.

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Heh no ten kolega od elfów troszke przegiął z doborem kolorów:P

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie :D
na poczatek BlackOrki malowane wlasnie dla brata:
Bierzesz od brata kasę za malowanie mu figurek? :mrgreen: Chciwiec! A gdzie braterska miłość? :D

Elfowie są bardzo ładni, różowawe ciuszki nadają im klimatu właściwego ich starożytnej i dumnej rasie. :D

Black Orki to IMO trochę nieciekawe modele, a i metalikom przydały się wash. No i nie jestem przekonany co do tego dwukolorowego sztandaru. Według mnie jakoś dziwnie wygląda.

40kowi Orkowie strasznie fajni. Naprawdę brudna, zasyfiała i śmierdząca wataha! :)

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Kiepawo dla mnie wygląda ten niebieski w zakamarkach pancerzy BO. Co chciałeś nim osiągnąć?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Niko pisze: szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie :D bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic :D
bad moni slabi. Reszta ci wyszla swietnie :)

mam nadzieje, ze pomoglem :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

tedzio pisze:Kiepawo dla mnie wygląda ten niebieski w zakamarkach pancerzy BO. Co chciałeś nim osiągnąć?
wydaje mi sie ze chodzi ci o patyne ale ona nie jest w zakamarkach pancerzy a raczej na (i w okolicach) elementow ozdobnych...
Shino pisze:
Niko pisze: szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie :D bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic :D
bad moni slabi. Reszta ci wyszla swietnie :)

mam nadzieje, ze pomoglem :mrgreen:
mysle ze tak, teraz wiedza ze staram sie tylko malujac ich figurki a swoje robie na odwal sie :D
MAĆKO pisze:Heh no ten kolega od elfów troszke przegiął z doborem kolorów:P
no coz na poczatku wogole nie wiedzialem o co mu chodzi jak mowil do mnie "lila-roz" a pierwsza figurke jaka pomalowalem odrzucil twierdzac ze jest za meska :)

a ogolnie ciesze sie ze Wam sie podoba :) w realu wygladaja ciut inaczej ale nie wiem czy lepiej czy gorzej :)

no i jeszcze kilka fotek badmoonow skoro sie najbardziej podobaja:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
diabloo23
Wałkarz

Post autor: diabloo23 »

Bad Moonsi zajebiści - proszę - podrzuć mi przepis na ten żółty bo przy moim to mnie szlag wcześniej trafi zanim wykombinuję jak zrobić odpowiedni...
Obrazek

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

tak jak pisalem odnosnie twojego noba, jako baze daje iyanden darksun z fundacji potem calosc "washuje" bestial brownem no i zaczynam wyciagac na poczatek znowu darksunem a potem stopniowo dodaje bad moon yellow...

to tak z grubsza... zalezy co chce osiagnac czasami jesta bardziej rozjasnione a czasami na koniec jeszcze zalewam to bestialem... tak np jest na przednich blotnikach bugga... jeden jest dosyc mocno rosjasniony badmoonem a drugi na koniec jest przyciemniony bestialem podobnie jest w rhino...

mart2in
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: mart2in »

Figurki bardzo przyzwoite - najważniejsze, że figurki do 40k nie są takie sterylne, metaliki bym jeszcze zwashował w niektórych miejscach - tak jak koledze wyżej super wygląda ten żółty na orkasach - taki przybrudzony pasuje najlepiej!!!

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Ten buggy/tractor rewelacyjny! Żółć podmęczona i wybrudzona- świetna. Fajny efekt- a nie spotkałem akrylowej żółtej farbki, która by mnie nie wk...urzyła :? Jedyne, co mi nie gra, to trawka na każdej (chyba) podstawce łorków - wstawieni na pojazd wyglądają , jakby mieli wyrwany fragment murawy piłkarskiej ze sobą, ale poza tym- fajne to jest bardzo.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

40 orkacze wyśmienite.Zniszczenia,zabrudzenia doskonałe.Na transporterze niepomalowany hełm marynata(nowy element czy przeoczenie?).

ODPOWIEDZ