Różne różności by Niko (PMotM Ogrowy BSB - więcej fotek)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Różne różności by Niko (ABOMKA)
Bardzo fajna to abomka, cielsko wyszło po prostu mega! Głowy troszkę nie dopracowane.
Ale ogólnie duże
Ale ogólnie duże
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
calkiem fajnie wyglada ta abomka, jedyne co mi sie nie podoba to tylne lapy. za bardzo przypominaja rece (a chyba mialy byc stopy) oraz jakos tak dziwnie sie zaczynaja
ja mam pytanie odnosnie tego co pisales wczesniej, przy postowaniu helgii (btw bardzo fajnie pomalowana):
ja mam pytanie odnosnie tego co pisales wczesniej, przy postowaniu helgii (btw bardzo fajnie pomalowana):
gdzie ty pracujesz??I dwarfowa "heroinka" pomalowana w srode lub czwartek w pracy moze nie jest jakos rewelacyjna ale zakochalem sie w niej... i jezeli ktos bedzie dawal cos na PMOTM to i ja ja wystawie...
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
nie pracuje... jestem zatrudniony a gdzie... no coz to pozostanie tajemnicaMorsereg pisze:gdzie ty pracujesz??
nie... mam nadzieje ze nie...Lazur pisze:. Nie szukają u Ciebie w pracy kogoś?
wracajac do abomki... fajnie ze wam sie podoba a jeszcze fajniej ze podoba sie wlascicielowi, a co do rzeczy na ktore zwracacie uwage to w wiekszosci przypadkow mam podobne odczucia
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
taka mutacja spaczeniowaRakso_The_Slayer pisze:Dominacja bardzo fajna tylko czemu ona nie ma kości?
a tak powaznie to na zywo wyglada to troche lepiej... szczegolnie przednie lapy, sa normalne zgiecia (stawy) moze pod roznymi dziwnymi katami ale tak mialo byc a tyl faktycznie jest dziwny... ale tak go zmutowaloRakso_The_Slayer pisze:łapy na razie bardziej przypominają macki bo nie mają łokci czy kolan...
ta sympatyczna glowa wabi ofiary, jak juz ktos podejdzie druga glowa wkracza do akcji...grabz pisze:Całość bardzo ładnie się prezentuje,głowa chomika(ta z zamkniętą paszczą)zrobiła na mnie szczególnie dobre wrażenie,niby krwiożercza bestyja a tak dobrze jej z pyska patrzy.
tak wiem az mnie boli to ze jej nie wystawiam w bitwachRakso_The_Slayer pisze:Ale i tak najfajniejszy model tu to krasnoludzka panna
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
zebralem sie w sobie namowilem brata zeby zrobil fotki kilku rzeczy ktore pomalowalem w ostatnim czasie... zdjecia fatalne ale ja lepszych bym nie zrobil wiec nie moge marudzic
na poczatek BlackOrki malowane wlasnie dla brata:
troche 40k... czyli moje badmoonowe chlopaki:
i na koniec luki dla Mikesa ktore wlasnie maluje:
szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic
na poczatek BlackOrki malowane wlasnie dla brata:
troche 40k... czyli moje badmoonowe chlopaki:
i na koniec luki dla Mikesa ktore wlasnie maluje:
szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kiedy to wszystko jest bardzo przyzwoite Nie ma się czego wstydzić.szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie
Bardzo fajni Bad Moonz. Fajnie wychodzą Ci te zniszczenia, no i żółty taki jak trzeba, nie za czysty.
Black orków z zasady nie lubię, nie konkretnie Twoich tylko wszystkich Przez ten nadmiar metalików strasznie są monotonni. Metaliki ogółem w porządku, gdzieniegdzie może byłby dobry wash ale ujdzie i tak.
A na ostatniej fotce to mało co widać, bo ciemna taka. Chociaż widze ładne cieniowanie tych białych (bladoróżowych?) ciuszków.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie
Bierzesz od brata kasę za malowanie mu figurek? Chciwiec! A gdzie braterska miłość?na poczatek BlackOrki malowane wlasnie dla brata:
Elfowie są bardzo ładni, różowawe ciuszki nadają im klimatu właściwego ich starożytnej i dumnej rasie.
Black Orki to IMO trochę nieciekawe modele, a i metalikom przydały się wash. No i nie jestem przekonany co do tego dwukolorowego sztandaru. Według mnie jakoś dziwnie wygląda.
40kowi Orkowie strasznie fajni. Naprawdę brudna, zasyfiała i śmierdząca wataha!
bad moni slabi. Reszta ci wyszla swietnieNiko pisze: szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic
mam nadzieje, ze pomoglem
wydaje mi sie ze chodzi ci o patyne ale ona nie jest w zakamarkach pancerzy a raczej na (i w okolicach) elementow ozdobnych...tedzio pisze:Kiepawo dla mnie wygląda ten niebieski w zakamarkach pancerzy BO. Co chciałeś nim osiągnąć?
mysle ze tak, teraz wiedza ze staram sie tylko malujac ich figurki a swoje robie na odwal sieShino pisze:bad moni slabi. Reszta ci wyszla swietnieNiko pisze: szczere komentarze przyjmuje tylko odnosnie bad moonow... reszta jest za kase a wlasciciele przegladaja forum wiec moze lepiej nie bo jak przeczytaja co jest nie tak w ich figurkach to przestana mi placic
mam nadzieje, ze pomoglem
no coz na poczatku wogole nie wiedzialem o co mu chodzi jak mowil do mnie "lila-roz" a pierwsza figurke jaka pomalowalem odrzucil twierdzac ze jest za meskaMAĆKO pisze:Heh no ten kolega od elfów troszke przegiął z doborem kolorów:P
a ogolnie ciesze sie ze Wam sie podoba w realu wygladaja ciut inaczej ale nie wiem czy lepiej czy gorzej
no i jeszcze kilka fotek badmoonow skoro sie najbardziej podobaja:
tak jak pisalem odnosnie twojego noba, jako baze daje iyanden darksun z fundacji potem calosc "washuje" bestial brownem no i zaczynam wyciagac na poczatek znowu darksunem a potem stopniowo dodaje bad moon yellow...
to tak z grubsza... zalezy co chce osiagnac czasami jesta bardziej rozjasnione a czasami na koniec jeszcze zalewam to bestialem... tak np jest na przednich blotnikach bugga... jeden jest dosyc mocno rosjasniony badmoonem a drugi na koniec jest przyciemniony bestialem podobnie jest w rhino...
to tak z grubsza... zalezy co chce osiagnac czasami jesta bardziej rozjasnione a czasami na koniec jeszcze zalewam to bestialem... tak np jest na przednich blotnikach bugga... jeden jest dosyc mocno rosjasniony badmoonem a drugi na koniec jest przyciemniony bestialem podobnie jest w rhino...
Figurki bardzo przyzwoite - najważniejsze, że figurki do 40k nie są takie sterylne, metaliki bym jeszcze zwashował w niektórych miejscach - tak jak koledze wyżej super wygląda ten żółty na orkasach - taki przybrudzony pasuje najlepiej!!!
Ten buggy/tractor rewelacyjny! Żółć podmęczona i wybrudzona- świetna. Fajny efekt- a nie spotkałem akrylowej żółtej farbki, która by mnie nie wk...urzyła Jedyne, co mi nie gra, to trawka na każdej (chyba) podstawce łorków - wstawieni na pojazd wyglądają , jakby mieli wyrwany fragment murawy piłkarskiej ze sobą, ale poza tym- fajne to jest bardzo.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki