Finansowanie ligi

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: Finansowanie ligi

Post autor: ksch »

thurion pisze: @ksch, nie zrozum mojego defytyzmu zle... dzialam aktywnie ligowo od jakichs 6 lat i zawsze bylo tak samo, w czasach gdy bylem mlody i glupi i chcialem cos zmieniac, to tego nie rozumialem i sie czesto wyklocalem, ale z wiekiem przyszly refleksje i mienie wyjebane...nie przebijesz glowa muru, juz wielu przed tobą próbowalo
pzdr :mrgreen:
Wiesz Thurion - ja nie mam 19 lat, przecież się poznaliśmy :wink: Znaczy może wyglądam młodo, ale chyba nie aż tak :mrgreen: Też mam świadomość, jak trudno jest cokolwiek zmieniać i to od dobrych kilkunastu lat. Obojętnie czy to jest batle, fandom, veto czy cokolwiek innego. Czasem się udaje, częściej nie, ale "mam wyjebane, bo i tak się nie uda" to postawa dobra na okres dojrzewania :wink: Zresztą - nie mam zamiaru wielce debatować o tych składkach, rzucam pomysły, spodobają się to ok, nie to nie.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Jedy Knight pisze:To niestety prawda. Jeszcze dodatkowo dostałem serię wypowiedzi na priv, jak to niegodnym jest by ktoś taki jak ja agitował za Gorzowem, jak to nikt się takiej stronniczości po mnie nie spodziewał, ani zakulisowych manipulacji.
No niestety, fora internetowe nie służą tylko do toczenia piany.
Pewne rzeczy się na nich załatwia, ludzi się do czegoś przekonuje.
Przekonanie o własnej cudowności, że się „należy z natury” nikomu nie służy.
Ani JJom, ani Gorzowom.
czasem mozesz okazac troszeczke stronniczosci i byc za swoimi :wink:
a tak serio to niestety nie przegladam tamtejszego forum nawet nie mam konta, ale jedno wiem, ze gdybyscie wywalczyli etc w pl to gorzow zrobi mega impreze i to nie podlega watpliwosci 8)
z reszta probke dostaniecie juz w sierpniu :twisted:
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ