Bretonnia
Moderator: Gremlin
Re: Bretonnia
ja zwykle nie uciakam bo jak uciekam to wtedy mi z mapy wypadają xD
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
no nie będę ich wystawiał 12 cali od krawędzi - wystawiam ich 6,7 cali żeby mogli od początku pruć. Ale że na moich kostkach wtedy kiedy nie trzeba wyspada dużo to już nie moja wina xP
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
nie da się temu zaprzeczyć,
z drugiej strony drzewcowi też się zdarza zejsć szybciutko,
tu już wkraczamy w opcje odrobiny szczęścia, lub odrobiny pecha.
A jesli o szczęsciu mówimy, to kiedyś udało mi się 5 wayami zgonić w jedną turę dwie lance bretońskiej konnicy
owszem fart, ale mina przeciwnika.... bezcenna
z drugiej strony drzewcowi też się zdarza zejsć szybciutko,
tu już wkraczamy w opcje odrobiny szczęścia, lub odrobiny pecha.
A jesli o szczęsciu mówimy, to kiedyś udało mi się 5 wayami zgonić w jedną turę dwie lance bretońskiej konnicy
owszem fart, ale mina przeciwnika.... bezcenna
O ile masz BSBka to drzewcowi przeciw bretoni nie zdarza się zejść szybciutko – jest cholernie twardy a lanca bretońska traci impet po szarży(a w samej szarży wbiją mu max 2-3 rany).
Przepis na kanapkę po bretońsku:
O ile rycerze zdadzą terror, zaczyna się delikatnie od korzonków, w walce 1-2 strąci się z siodła, zdaje się stubborn i kanapka gotowa.
Przepis na kanapkę po bretońsku:
O ile rycerze zdadzą terror, zaczyna się delikatnie od korzonków, w walce 1-2 strąci się z siodła, zdaje się stubborn i kanapka gotowa.
Mało kto wystawia takiego Lorda – bo statystycznie jest nieskuteczny:
Nawet jak już trafi 3 z 4 to ma 50% szans na KB, jeżeli się nie uda to jest w d…
Patrząc turniejowo – treemen jest najłatwiejszym do złapania LT resztę złapać jest dość ciężko(choć istotnie przybywa LT chodzących na piechotę) więc patrząc uniwersalnie nie jest najczęstszym wyborem. Co innego w grach towarzyskich(choć jak pisałem i tak szansa duża nie jest).
Nawet jak już trafi 3 z 4 to ma 50% szans na KB, jeżeli się nie uda to jest w d…
Patrząc turniejowo – treemen jest najłatwiejszym do złapania LT resztę złapać jest dość ciężko(choć istotnie przybywa LT chodzących na piechotę) więc patrząc uniwersalnie nie jest najczęstszym wyborem. Co innego w grach towarzyskich(choć jak pisałem i tak szansa duża nie jest).