Studio "Czarny Kot" Galeria Jankiela i Yudo
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Warzywo
Re: Galeria Jankiela
Genialne szczury!!
Smoczur tyż fajny.
Smoczur tyż fajny.
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Bardzo ladne, schludne piekne malowanie, tutaj nie ma się do czego przyczepić, mozna jedynie chwalić
Natomiast patrząc na głowe ratogra -> bandaże bardzo dobrze wyszły, ale tam tez jest pomalowane na kolor ''bandażowy'' ucho i sporo koncówki pyska. i IMO pazury na dole za bardzo zlewają się z jego ogonem.
Na priesie pod Rat ogrem mam wrazenie ze ma odlewkę na górnej części laski. btw znakomity SL na pysku!! (podobnie jak super wyszedl na kolejnym figsie)
w slavach natomiast przydalaby sie 1 warstwa przyciemnienia na rogach bo są tak sniegowo biale ze jap
Jak sie patrzy na te figurki od razu chce się malowac
pzdr!
Natomiast patrząc na głowe ratogra -> bandaże bardzo dobrze wyszły, ale tam tez jest pomalowane na kolor ''bandażowy'' ucho i sporo koncówki pyska. i IMO pazury na dole za bardzo zlewają się z jego ogonem.
Na priesie pod Rat ogrem mam wrazenie ze ma odlewkę na górnej części laski. btw znakomity SL na pysku!! (podobnie jak super wyszedl na kolejnym figsie)
w slavach natomiast przydalaby sie 1 warstwa przyciemnienia na rogach bo są tak sniegowo biale ze jap
Jak sie patrzy na te figurki od razu chce się malowac
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jankiel GJ. Ladnie, schludnie, czysto czyli tak jak lubie.
P.S. Patrze na tych 3ech monkow w pomaranczowych szatkach i buchnalem smiechem , bo mi sie skojrzyli z mnichami z Tybetu
P.S. Patrze na tych 3ech monkow w pomaranczowych szatkach i buchnalem smiechem , bo mi sie skojrzyli z mnichami z Tybetu
Tak wyszło na fotce, to dwa różne kolory (komando khaki na bandażach i dwarf flesh+rotting flesh na cielsku).ale tam tez jest pomalowane na kolor ''bandażowy'' ucho i sporo koncówki pyska
Co do nadlewki na lasce priesta, to fakt, ujawniła się na fotce - byłem przekonany, że model jest obrobiony, nawet w trakcie malowania nie zauważyłem, ale zdjęcia w powiększeniu sa bezlitosne
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Nadlewki to koszmar czyscisz figse dobrych pare minut myslisz, ze jest looz i pojawia sie to gowno, jak juz masz figse pomalowana - znam z autopsji niestety.
dyskowiec... miodzio
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Na poczatek krótka seria pytań a potem zachwyty:
1. Bardzo bym prosił o przepis na skóre Rat Ogra i Slavów.
2. Jakiego koloru uzyłeś na sznur od popychaczy great censera?
3. Jaki kolor jest na szatach slavów
Myśle, że miałbym więcej pytań ale już nie moge wyrobić z zachwytu, znajduje się on pod spodem:
OMG!!! WTF? AAAAAA IMBA
1. Bardzo bym prosił o przepis na skóre Rat Ogra i Slavów.
Myśle, że miałbym więcej pytań ale już nie moge wyrobić z zachwytu, znajduje się on pod spodem:
OMG!!! WTF? AAAAAA IMBA
Rat ogr1. Bardzo bym prosił o przepis na skóre Rat Ogra i Slavów.
1. Bestial brown rozjaśniany bronzed flesh. Do tego kilka warstw devlan mud, chesnut ink, brown ink (vallejo) nakładanych w różnych momentach. A slaves to heavy skintone z valleyo, fioletowy wash, potem rozjaśniane rotting flesh
2. To pomysł Cosma, bardzo fajny, catachan green do camo green
3 Bestial brown z washem devlan mud, rozjaśniane bronzed flesh i desert yellow z washem z gryphone sepia rozjaśniane bleached bone.
Na wszystkie barwy największy wpływ mają glazy nakładane na różnych etapach malowania
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Zajebiste priesty, zwłaszcza ten drugi. Świetna kolorystyka.
Niestety nie pobają mi się te glutoplazmatyczne płomienie przy dysku. I nie chodzi o malowanie, bo jest b. ok, tylko o sam model, który wygląda jak oblepiony kisielem :<
Niestety nie pobają mi się te glutoplazmatyczne płomienie przy dysku. I nie chodzi o malowanie, bo jest b. ok, tylko o sam model, który wygląda jak oblepiony kisielem :<
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
http://www.mrocznyraj.pl/sklep/index.ph ... ts_id=4616Heavy skintone?
Przypuszczam, ze tallaran flesh z foundation jest identyczny. Ale extra opaque vallejo sa dwa razy wieksze i tansze