O przegiętości Ryboludzi słów kilka
Re: 8 Edycja Warhammera
dora - koniec o ryboludziach JA tylko czekam nowy book WE zrobiony pod 8 ed. (do której mi jakos nie śpieszno)
Czyżby 300 post ?
Czyżby 300 post ?
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
I jeszcze armie korsarzy z Sartosy...
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Fajny ten funowski book macie ich wiecej? A czy moge pospamować z wami?
n/c
n/c
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
widziałem ten projekt kupę czasu temu,kolesie mają dobrą zajawkę.jeśli gw ma coś wydać-niech będą to psy wojny lub chaos dwarfy...ostatecznie pewnie bedzie to rasa pająkowatych monsterków non human like race...
myślicie ze dało by rade wywalczyć dopuszczenie tego booka w BP?
Na Ryboludzi bym się nie napalał - to rasa typowo wodna (mój wujas raz ich spotkał jak był na ostrym melanżu nad jeziorkiem), a WFB raczej preferuje teren suchy. Prędzej spodziewam się Ptakoludzi bądź Owadoludzi...
WFB: Ogre Kingdoms
Ptakoludzie są odwiecznymi wrogami Ryboludzi. Chociaż... dawno temu para kochanków matka Ryba i ojciec Ptak połączyli się tworząc naziemne potomstwo zwane "lizakami". Owadoludzie są wybrykiem chorej kopulacji ślimaka nurgla.
Naprawdę nie znacie tych ras?
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Prędzej wyjdą Ryboludzie niż Chaos Dwarfy czy DoW. Powód jest prosty - do ChD i DoW ludzie zainteresowani mają już dużo figurek...
Czemu taki "malkontent mode" mi się włączył? Pewnie z przyzwyczajenia.
Pozdro.
P.S. No chyba że ChD wyjdą z takimi zasadami i statystykami jak Demony np. to zaraz się okaże że pół Polski zawsze chciało zbierać ChD... ale to juz standard.
Czemu taki "malkontent mode" mi się włączył? Pewnie z przyzwyczajenia.
Pozdro.
P.S. No chyba że ChD wyjdą z takimi zasadami i statystykami jak Demony np. to zaraz się okaże że pół Polski zawsze chciało zbierać ChD... ale to juz standard.
Chodzi ci o sprzymierzeńców pierwotniakołaków którzy przybyli z kosmosu i stworzyli Owadoludzi????? Czciciele Czarnej Kozy z Lasu - ta rasa to mówiące mchy z Marsa, od dawna wiadomo że żywią się Ryboludźmi.mikadorus pisze:Ptakoludzie są odwiecznymi wrogami Ryboludzi. Chociaż... dawno temu para kochanków matka Ryba i ojciec Ptak połączyli się tworząc naziemne potomstwo zwane "lizakami". Owadoludzie są wybrykiem chorej kopulacji ślimaka nurgla.
Ja stawiam na to, że jeśli już będzie jakaś nowa armia w 8 ed. to GW podzieli Lizaki na Lustrię i Southlands. Póżniej będzie rozbicie dzielnicowe w Bretonii i Imperium. Skaveni całkiem się pokłócą i każdy klan będzie miał swój AB. Na koniec gnoblardy wyzwolą się z pod jarzma ogrów.
mchy z Marsa?
Tak potem driadki wykopią wlfy z lasy a każdy z bogów chaosu będzie miał własny AB DemonówKokesz pisze:Ja stawiam na to, że jeśli już będzie jakaś nowa armia w 8 ed. to GW podzieli Lizaki na Lustrię i Southlands. Póżniej będzie rozbicie dzielnicowe w Bretonii i Imperium. Skaveni całkiem się pokłócą i każdy klan będzie miał swój AB. Na koniec gnoblardy wyzwolą się z pod jarzma ogrów.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Master of reality
- Oszukista
HeheKokesz pisze:Póżniej będzie rozbicie dzielnicowe w Bretonii i Imperium.
Wielka Rewolucja Bretońska
Chłopi mają dość życia w biedzie i urządzają krwawą jatkę
I sold my soul for rock'n roll