Czyżby 300 post ?

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Chodzi ci o sprzymierzeńców pierwotniakołaków którzy przybyli z kosmosu i stworzyli Owadoludzi????? Czciciele Czarnej Kozy z Lasu - ta rasa to mówiące mchy z Marsa, od dawna wiadomo że żywią się Ryboludźmi.mikadorus pisze:Ptakoludzie są odwiecznymi wrogami Ryboludzi. Chociaż... dawno temu para kochanków matka Ryba i ojciec Ptak połączyli się tworząc naziemne potomstwo zwane "lizakami". Owadoludzie są wybrykiem chorej kopulacji ślimaka nurgla.
Naprawdę nie znacie tych ras?
Tak potem driadki wykopią wlfy z lasy a każdy z bogów chaosu będzie miał własny AB DemonówKokesz pisze:Ja stawiam na to, że jeśli już będzie jakaś nowa armia w 8 ed. to GW podzieli Lizaki na Lustrię i Southlands. Póżniej będzie rozbicie dzielnicowe w Bretonii i Imperium. Skaveni całkiem się pokłócą i każdy klan będzie miał swój AB. Na koniec gnoblardy wyzwolą się z pod jarzma ogrów.
HeheKokesz pisze:Póżniej będzie rozbicie dzielnicowe w Bretonii i Imperium.