Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
Re: Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
Czy kogoś singlowa rozpa została dopuszczona???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Przemcio251 pisze:Czy kogoś singlowa rozpa została dopuszczona???
Jankiela (jak już napisał)
Prawdopodobnie jeszcze 2 osoby które znam i które pewnie też wyślą singlówki również zostaną dopuszczone.
Jeśli chcesz pogadać o klimacie armii by zagrać singlowo to właśnie pogadaj z Jankielem - co itak nie gwarantuje dopuszczenia.
taki prox jest dopuszczony, jesli uzbrojenie sie w miare zgadza i modele w miarę pasują tak jak w tym konkretnym przypadku to mozemy sie zgodzic, ale mozna wystawic jeden lekki prox na armie w sojuszu, oczywiscie wystawiajac lekkiego proxa bedzie zero z wysywiga dla danej armiiKozioł pisze:Dopuścicie dragonów z silver helmów? Czy całkowity zakaz proxów jest absolutnie całkowity ?
Pytania natury organizacyjnej.
Jak jest z noclegiem z soboty na niedzielę?
Czy jest możliwość noclegu z piątku na sobotę?
Prysznice?
Czy party z soboty na niedzielę przewidujecie w jakimś pubie?
Brakuje jakichkolwiek informacji w pierwszym poście odnośnie tych aspektów turnieju. Ja może i mam dosyć blisko na turniej i aspekty te nie są konieczne, ale dla osób przyjezdnych z daleka, te informacje mogą być przydatne.
Prysznice?
Brakuje jakichkolwiek informacji w pierwszym poście odnośnie tych aspektów turnieju. Ja może i mam dosyć blisko na turniej i aspekty te nie są konieczne, ale dla osób przyjezdnych z daleka, te informacje mogą być przydatne.
Grichalk pisze:Pytania natury organizacyjnej.
Prysznice?
Z soboty na niedziele nocleg jest w szkole.
Z Piątku na sobote z tego co mi wiadomo to raczej nie.
Prysznice owszem są - już w zesżłym roku były dostępne
A co do party - myśle że jakiś PUB ogarniemy, co by ludzie już nie musieli łoić w szkole