WE by Asgharoth :) [up: troche nowości i MINI PLEBISCYT ;)]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wood Elves by Asgharoth :) [up: biały wild - WIP]
Na tej skórze za dużo kontrast. Staraj się spokojniej to rozjaśniać
Zdecydowanie dobra konwersja
Jak usuwałeś siodła?
Jak usuwałeś siodła?
Wisła Kraków.
Mi tam pasi Akurat elfie iecze jakichś leśnych duchów mogą sobie pozwolić na jakieś niestandardowe kolory mieczy
ps Rasti mozesz czasem gogos pochwalic za checi dobry pomysł i całkiem niezłe wykonianie czy juz zawsze będziesz narzekał na każdą prace niedoświadczonego modelarza ?!
ps2 będziesz robił więcej smoluszkowatych wildów ??
ps Rasti mozesz czasem gogos pochwalic za checi dobry pomysł i całkiem niezłe wykonianie czy juz zawsze będziesz narzekał na każdą prace niedoświadczonego modelarza ?!
ps2 będziesz robił więcej smoluszkowatych wildów ??
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Rasti pisze:[...] Ładnie muszą się prezentować na stole
Rasti pisze:[...]Włócznia zajebista
Mówiłem już, że świetne tatuaże :>? [...]
... Ja już nie wiem co mam pisać, aby Cię zadowolić, zresztą poszła PM.Rasti pisze:Good job
No i mieczyk według mnie fajniejszy byłby biały przechodzący w zieleń, czy cosik takiego. Jakoś po prostu niebieski mi tu nie pasuje i już...
+1Rasti pisze:No i mieczyk według mnie fajniejszy byłby biały przechodzący w zieleń, czy cosik takiego. Jakoś po prostu niebieski mi tu nie pasuje i już...
Zmiana koloru miecza mogłaby jeszcze polepszyć wygląd modelu,co nie oznacza że jest źle
grabz pisze:+1Rasti pisze:No i mieczyk według mnie fajniejszy byłby biały przechodzący w zieleń, czy cosik takiego. Jakoś po prostu niebieski mi tu nie pasuje i już...
Zmiana koloru miecza mogłaby jeszcze polepszyć wygląd modelu,co nie oznacza że jest źle
Pewnie, że nie oznacza, choć co poniektórzy rzucają se w moją stronę, ze ja to krytykuję, jeżdżę ostro po ambicjach i doprowadzam do płaczu, jest ładnie pomalowany, ale kolor po prostu do mnie nie przemawia. Jak komu pasuje, ja po prostu piszę, co myślę.
@Rasti: nie mam nic przeciwko uwagom szczegolnie ze sa konstruktywne
@All: ale miecz jest niebieski bo poniewaz zwrocie uwage na driady brzozkowe ze maja niebieskie magiczne symbole wiec dla rownowagi kolorystyki chciaem zastosowac wlasnie na mieczu oczywiscie skoncze go jezeli efekt nie bedzie zadowalajacy to zmienie na zielen
@Josiph: oczywiscie ze bedziesz mogl chociaz spray jest efektowniejszy ale chetnie naucze Cie czego sam umiem
@Bem: co masz na mysli mowiac ze na koniu tez ? wydaje mi sie ze raczej juz konia nie musze nie lubie go malowac
@Kubon: smoluszkowy byl na poprzedniej stronie ten z plonaca grzywa
@Sevi: siodla usuniete zwyklym nozykiem i pilniczkiem
@All: ale miecz jest niebieski bo poniewaz zwrocie uwage na driady brzozkowe ze maja niebieskie magiczne symbole wiec dla rownowagi kolorystyki chciaem zastosowac wlasnie na mieczu oczywiscie skoncze go jezeli efekt nie bedzie zadowalajacy to zmienie na zielen
@Josiph: oczywiscie ze bedziesz mogl chociaz spray jest efektowniejszy ale chetnie naucze Cie czego sam umiem
@Bem: co masz na mysli mowiac ze na koniu tez ? wydaje mi sie ze raczej juz konia nie musze nie lubie go malowac
@Kubon: smoluszkowy byl na poprzedniej stronie ten z plonaca grzywa
@Sevi: siodla usuniete zwyklym nozykiem i pilniczkiem
cienie duzo lepiej niz wczesniej ale na piersi dales troche za duzo bialego. oczy tez ma troche za duze i zbyt mocno je widac przez co odwracaja uwage od twarzy nie zrob tego bledu przy nastepnym.
Tatuaze wychodza Ci calkiem fajnie ale o ile te na koniu sa git to te na kolesiu sa zbyt male i po prostu napackane bez wizji calosci
lepiej by bylo zrobic jeden na klacie i jeden na reku ale za to troche wieksze bo teraz to sa jakies falbanki
zawsze jak masz zamiar robic freehandy to wez sobie najpierw kartke naszkicuj podobny ksztalt powierzchni na jakiej chcesz to namalowac i wymysl jakis fajny motyw. na figurce nie packaj jak nie masz planu dzialania
Powodzenia przy nastepnym
Tatuaze wychodza Ci calkiem fajnie ale o ile te na koniu sa git to te na kolesiu sa zbyt male i po prostu napackane bez wizji calosci
lepiej by bylo zrobic jeden na klacie i jeden na reku ale za to troche wieksze bo teraz to sa jakies falbanki
zawsze jak masz zamiar robic freehandy to wez sobie najpierw kartke naszkicuj podobny ksztalt powierzchni na jakiej chcesz to namalowac i wymysl jakis fajny motyw. na figurce nie packaj jak nie masz planu dzialania
Powodzenia przy nastepnym