Ziemkowe lizaki (2.09.13 Slann)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Ziemkowe lizaki (up 23.03 Terki + inne rzeczy ;)
Dziekuje za mile slowa , w rzeczywistosci one sa jasne, ale nie az tak.
Dobrze zauwazyles - jeden terradon ma za mocne przejscie na skrzydle - sie zagapilem i za duzo zoltego dodalem.
Woda nie powala, ale lepsza jest na zywo i tak
Pasiak niebawem dostanie carnozaura do przerobienia, bo bedzie pozeral rat ogra , a slann zamiast siedziec jak kupa, bedzie rzucal fire balla.
Dobrze zauwazyles - jeden terradon ma za mocne przejscie na skrzydle - sie zagapilem i za duzo zoltego dodalem.
Woda nie powala, ale lepsza jest na zywo i tak
Pasiak niebawem dostanie carnozaura do przerobienia, bo bedzie pozeral rat ogra , a slann zamiast siedziec jak kupa, bedzie rzucal fire balla.
Skonczylem pierwszego kawalerzyste. Troche mi on zajal czasu ,ale jestem zadowolony generalnie z efektu. Zdjecia jak zwykle z d... z fleszem , tylko pogladowe , w realu do prawdziwej oceny.
Nastepne na warsztat pojda chyba skinki od terkow i 2 zalegle skinki od engina. Potem oddzial skinkow o nazwie "sotek children" , a potem reszta kawy.
Nastepne na warsztat pojda chyba skinki od terkow i 2 zalegle skinki od engina. Potem oddzial skinkow o nazwie "sotek children" , a potem reszta kawy.
Dziekowac. Krew bylaby ok, ale musialbym pokesprymentowac jak ja zrobic porzadnie, bo nachlapanie blood redem mnie nie kreci Zakladam , ze to jest dopiero co nabity clanrat i krew jeszcze nie zdazyla prysnac. Moze w nastepnych figsach dodam wiecej krwi
- Jacek_Azael
- Masakrator
Podoba mi się, też lubię tą farbkę P3 Necrotite Green, jeżeli dobrze widzę
Motyw ze szczurami również mi odpowiada. Sam robię armię bestii mordującą WE
P.S. Tylko to futro na plecach, przydało by się rozajśnienie wg mnie.
P.S.2 Mam nadzieję zobaczyć kiedyś na żywo Twoje lizaki.
Pozdrawiam, Jacek.
Motyw ze szczurami również mi odpowiada. Sam robię armię bestii mordującą WE
P.S. Tylko to futro na plecach, przydało by się rozajśnienie wg mnie.
P.S.2 Mam nadzieję zobaczyć kiedyś na żywo Twoje lizaki.
Pozdrawiam, Jacek.
Wszelkie swiecenie to flesz aparatu.
Futra bardziej wyciagac nie chcialem zeby ze skora sie niee zlewalo - ma 3 warstwy - schroched , vermin , vermin +vomit. Na szybciocha nic nie jest robione w te figurce, ale dzieki za krytyke.
Jacku bedziesz mial okazje jeszcze 3 miechy
Futra bardziej wyciagac nie chcialem zeby ze skora sie niee zlewalo - ma 3 warstwy - schroched , vermin , vermin +vomit. Na szybciocha nic nie jest robione w te figurce, ale dzieki za krytyke.
Jacku bedziesz mial okazje jeszcze 3 miechy
luskom na coldzie przydalo by sie gdzie niegdzie krawedziowanie, ale to juz by chyba odbiegalo schematem od armii jednak zastanow sie nad tym bo dodalo by to fajnego efektu i wiecej oczojebnosci. Speer ze szczurem to fajny pomysl ale IMO slabo ustawiony, powinienes cos pokombinowac zeby wlocznia byla w bardziej poziomym polozeniu niz pionowym na futro tez z jeszcze jedna warstwe naloz na miejsca najbardziej wypukle czyli na barki, grzbiet i koncowke kolo ogona. poza tym git
Co do krwi polecam zakupic sobie farbke tamiya color-clear red tylko to i nic wiecej
Co do krwi polecam zakupic sobie farbke tamiya color-clear red tylko to i nic wiecej
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, o 18:59 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo ładnie
dobrze że wziąłem sobie do serca twoje rady bo może też tak będą wyglądać - no może mniej cukierkowo ;P
dobrze że wziąłem sobie do serca twoje rady bo może też tak będą wyglądać - no może mniej cukierkowo ;P
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
swietne malowanie
po tej figurce widac, ze to faktycznie FANTASY battle jest, zarabiscie mi sie podoba.
a cala figurka moze przy okazji robic za sztandarowego taki sztandar z nabitym szurkiem.
jeszcze raz ziemko, swietna robota.
po tej figurce widac, ze to faktycznie FANTASY battle jest, zarabiscie mi sie podoba.
a cala figurka moze przy okazji robic za sztandarowego taki sztandar z nabitym szurkiem.
jeszcze raz ziemko, swietna robota.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Swietna to bedzie jak zobaczy chociaz czesc z Was ta armie na zywo , z normalnymi kolorami , nieswiecaca sie i cala bedzie zrobiona, no ale wazne ze robota jakos idzie
Mnie się w tej armii najbardziej podoba spójność dobre dżunglowate podstawki dobre malowanie choć może zbyt jednolite ale grunt, że dobre. Mam nadzieje kiedyś ją zobaczyć ;>