Ile lat mają gracze warhammera

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Robson
Niszczyciel Światów

Re: Ile lat mają gracze warhammera

Post autor: Robson »

ja bralem bretke ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Ja też zaczynałem w tym czasie. Pamiętam 2 numery White Dwarfów które miałem ze sobą na wakacjach wtedy, nie było jeszcze booka do lizaków natomiast w nich były „nieoficjalne” statystyki saurusów i skinków(miały 4mv)

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

jachu_ka pisze:
Ja swoje pierwsze zamówiłem dzień po tym jak wyszedł pierwszy numer MiM z tą kolorową wkładką o Warzonie. '96 rok, jeśli dobrze liczę.
Dokładnie jak ja :) Tyle, że miałem już przetarcie w świecie Mutant Chronicles, wcześniej grałem w karciankę (Doom Trooper).
Grałem Bractwem, do dziś mam wszystkie modele, a figurka Kardynała Dominika cieszy oko na półce :)

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Watcher pisze:
jachu_ka pisze:
Ja swoje pierwsze zamówiłem dzień po tym jak wyszedł pierwszy numer MiM z tą kolorową wkładką o Warzonie. '96 rok, jeśli dobrze liczę.
Dokładnie jak ja :) Tyle, że miałem już przetarcie w świecie Mutant Chronicles, wcześniej grałem w karciankę (Doom Trooper).
Grałem Bractwem, do dziś mam wszystkie modele, a figurka Kardynała Dominika cieszy oko na półce :)
Takie same początki z tą jednak różnicą że zbierałem Imperial(pozostało blisko 100modeli).
W sprawie Hamka ,wydanie przed bretką i lizakami miało o ile dobrze pamiętam goboski i h.elfioki .

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Eeee... dochodzę do wniosku, że nie macie sie czym chwalić. Moja Stara maluje figurki. To nie jest żart. Właśnie Ją w to wciągnęliśmy z Jankielem i ma straszną radochę przy nauce :)
Jeszcze trochę i też zacznie grać
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

ja staruszków trzymam z dala od figsów.
za to wciągam chrześniaka...na razie pomagał mi sklejać landrynę i windyka....
z czasem będziemy grać w battla...

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Już 17 :D

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

16 bije w listopadzie
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

21(staroć ze mnie)
Sądząc po postach niektórych ludzi to na forum BP wchodzą głównie przedszkolaki
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

likaon pisze:21(staroć ze mnie)
HEHE to co ja mam powiedzieć w maju będzie 23 :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

żeś młoda i przed Wami (tzn. Raksem i Tobą) całe życie :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ignis pisze:
likaon pisze:21(staroć ze mnie)
HEHE to co ja mam powiedzieć w maju będzie 23 :)
No a u mnie w czerwcu ;)

Rodziców nie wciągam w figurki, ale może siostrę się kiedyś uda ;) (Choć znając ją to tylko konie będzie chciała malować)
No i rzecz jasna potomstwo własne, jak się pojawi kiedyś :)

noggin
Chuck Norris

Post autor: noggin »

Szaman pisze:
rebeliant pisze:Jak dla mnie najlepszym okresem w zyciu sprzyjajacym grze w battla sa studia!
hmm... nie wiem, zaczalem sie w to bawic po studiach :mrgreen:
Ja jak na studia poszedłem to własnie przestałem aktywnie grać. Za dużo na głowie innych rzeczy. Ale już na ostatnim roku jestem i obiecuje sobie, że po magisterce do normalnej pracy pójdę i będę mógł się za granie porządnie zabrać :D

24 lata. W WFB od '97 (bo tata kupił podstawkę do 5 edycji). A moja mówi na to: gnomiki (bo gram dwarfami...). Ale urabiam grunt i niedługo będzie drugie podejście do Mordheim :)

Awatar użytkownika
#helion#
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: #helion# »

hehe, to ja już chyba emerytura, 26 na karku wskoczyło w marcu, nie urabiam gruntu, choć jak ktoś się wgapia na półkę z "ludzikami" (Imperium) to widać fascynację, ale szybko to mija jak ktoś się ogarnie jaki ogrom pracy trzeba włożyć w to hobby; ogromna ilość konwersji i malowanie odstraszają potencjalnych osobników do skuszenia...chociaż brata kuszę do powrotu na łono WFB :twisted:

noggin
Chuck Norris

Post autor: noggin »

No na WFB to nawet nie mam sumienia mojej dziewczyny namawiać, ale Mordheim to już jest coś, tym bardziej, że wykazała zainteresowanie i ożywienie po obejrzeniu paru makietek, więc może się uda ją do tego zatrudnić :twisted:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

noggin pisze:No na WFB to nawet nie mam sumienia mojej dziewczyny namawiać, ale Mordheim to już jest coś, tym bardziej, że wykazała zainteresowanie i ożywienie po obejrzeniu paru makietek, więc może się uda ją do tego zatrudnić :twisted:
Dawaj, dawaj... ja tak zaczęłam z Mordheim, a teraz... teraz...
[Po dłuższej chwili zastanowienia, co teraz, doszłam do wniosku że nie ma się co spierać, kto jest bardziej uzależniony, więc powiem tylko, że mam większy bałagan na biurku ;) ]

Awatar użytkownika
HarryAxe
Chuck Norris

Post autor: HarryAxe »

ee tam, ja mam 27, żonę, córkę, pracę i jeszcze mi się chce :)
BTW żona też się wciągnęła, nie wiem jeszcze jaki będzie to miało wpływ na córkę, ale pewnie będzie śpiewać "stary morghur farmę miał..."
PS: córką ma prawie trzy tygodnie już :P

@Skavenblight: a nie myślałaś o zasileniu szeregu kobiet grających w WFB?

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Hohonus pisze: @Skavenblight: a nie myślałaś o zasileniu szeregu kobiet grających w WFB?
Właściwie to zasiliłam :) Chociaż niedawno, armia jeszcze w powijakach.

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

No, wreszcie :)

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Skavenblight pisze:
Hohonus pisze: @Skavenblight: a nie myślałaś o zasileniu szeregu kobiet grających w WFB?
Właściwie to zasiliłam :) Chociaż niedawno, armia jeszcze w powijakach.
No to zapraszamy na turnieje! :wink:

Chociaż ostatnio, do sali z kompem na Narbutta weszła jakaś dziewczyna i zapytała "kto to organizuje?", ja w dresiku Manfreda pokazałem palcem na Manfreda (zwanego przez najbliższych Mutantem z NRD). Zapytałem o co chodzi, ona spojrzała na Manfreda, zawahała się chwilę i powiedziała, "nie, nie, nic, nic" i uciekła. :D
Obrazek

ODPOWIEDZ