![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ile lat mają gracze warhammera
ja bralem bretke ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Dokładnie jak jajachu_ka pisze:
Ja swoje pierwsze zamówiłem dzień po tym jak wyszedł pierwszy numer MiM z tą kolorową wkładką o Warzonie. '96 rok, jeśli dobrze liczę.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Grałem Bractwem, do dziś mam wszystkie modele, a figurka Kardynała Dominika cieszy oko na półce
Takie same początki z tą jednak różnicą że zbierałem Imperial(pozostało blisko 100modeli).Watcher pisze:Dokładnie jak jajachu_ka pisze:
Ja swoje pierwsze zamówiłem dzień po tym jak wyszedł pierwszy numer MiM z tą kolorową wkładką o Warzonie. '96 rok, jeśli dobrze liczę.Tyle, że miałem już przetarcie w świecie Mutant Chronicles, wcześniej grałem w karciankę (Doom Trooper).
Grałem Bractwem, do dziś mam wszystkie modele, a figurka Kardynała Dominika cieszy oko na półce
W sprawie Hamka ,wydanie przed bretką i lizakami miało o ile dobrze pamiętam goboski i h.elfioki .
Eeee... dochodzę do wniosku, że nie macie sie czym chwalić. Moja Stara maluje figurki. To nie jest żart. Właśnie Ją w to wciągnęliśmy z Jankielem i ma straszną radochę przy nauce ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeszcze trochę i też zacznie grać
Jeszcze trochę i też zacznie grać
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
16 bije w listopadzie
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
21(staroć ze mnie)
Sądząc po postach niektórych ludzi to na forum BP wchodzą głównie przedszkolaki
Sądząc po postach niektórych ludzi to na forum BP wchodzą głównie przedszkolaki
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No a u mnie w czerwcuIgnis pisze:HEHE to co ja mam powiedzieć w maju będzie 23likaon pisze:21(staroć ze mnie)
Rodziców nie wciągam w figurki, ale może siostrę się kiedyś uda
No i rzecz jasna potomstwo własne, jak się pojawi kiedyś
Ja jak na studia poszedłem to własnie przestałem aktywnie grać. Za dużo na głowie innych rzeczy. Ale już na ostatnim roku jestem i obiecuje sobie, że po magisterce do normalnej pracy pójdę i będę mógł się za granie porządnie zabraćSzaman pisze:hmm... nie wiem, zaczalem sie w to bawic po studiachrebeliant pisze:Jak dla mnie najlepszym okresem w zyciu sprzyjajacym grze w battla sa studia!
24 lata. W WFB od '97 (bo tata kupił podstawkę do 5 edycji). A moja mówi na to: gnomiki (bo gram dwarfami...). Ale urabiam grunt i niedługo będzie drugie podejście do Mordheim
hehe, to ja już chyba emerytura, 26 na karku wskoczyło w marcu, nie urabiam gruntu, choć jak ktoś się wgapia na półkę z "ludzikami" (Imperium) to widać fascynację, ale szybko to mija jak ktoś się ogarnie jaki ogrom pracy trzeba włożyć w to hobby; ogromna ilość konwersji i malowanie odstraszają potencjalnych osobników do skuszenia...chociaż brata kuszę do powrotu na łono WFB ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dawaj, dawaj... ja tak zaczęłam z Mordheim, a teraz... teraz...noggin pisze:No na WFB to nawet nie mam sumienia mojej dziewczyny namawiać, ale Mordheim to już jest coś, tym bardziej, że wykazała zainteresowanie i ożywienie po obejrzeniu paru makietek, więc może się uda ją do tego zatrudnić
[Po dłuższej chwili zastanowienia, co teraz, doszłam do wniosku że nie ma się co spierać, kto jest bardziej uzależniony, więc powiem tylko, że mam większy bałagan na biurku
ee tam, ja mam 27, żonę, córkę, pracę i jeszcze mi się chce ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
BTW żona też się wciągnęła, nie wiem jeszcze jaki będzie to miało wpływ na córkę, ale pewnie będzie śpiewać "stary morghur farmę miał..."
PS: córką ma prawie trzy tygodnie już![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
@Skavenblight: a nie myślałaś o zasileniu szeregu kobiet grających w WFB?
BTW żona też się wciągnęła, nie wiem jeszcze jaki będzie to miało wpływ na córkę, ale pewnie będzie śpiewać "stary morghur farmę miał..."
PS: córką ma prawie trzy tygodnie już
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
@Skavenblight: a nie myślałaś o zasileniu szeregu kobiet grających w WFB?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No to zapraszamy na turnieje!Skavenblight pisze:Właściwie to zasiliłamHohonus pisze: @Skavenblight: a nie myślałaś o zasileniu szeregu kobiet grających w WFB?Chociaż niedawno, armia jeszcze w powijakach.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Chociaż ostatnio, do sali z kompem na Narbutta weszła jakaś dziewczyna i zapytała "kto to organizuje?", ja w dresiku Manfreda pokazałem palcem na Manfreda (zwanego przez najbliższych Mutantem z NRD). Zapytałem o co chodzi, ona spojrzała na Manfreda, zawahała się chwilę i powiedziała, "nie, nie, nic, nic" i uciekła.