Krotko gram zatem moze nie do konca rozumiem, ale chyba po to ta runa na kowadle jest zeby takie rzeczy czasem mogly sie udac?Infernal Puppet pisze:Obrażenia to tam półbiedy :P . Społowienie ruchu to dopiero wkurzajacy efekt . Widziałem juz parę razy jak ta właśnie runa odmieniała losy bitwy przez udupienie dużego demona, czy zyskanie kolejnej rundy strzelania przed szarżą klocka kawalerii.
Krasnale w dzisiejszych czasach... 8 ed.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Krasnale w dzisiejszych czasach należących do...
We are the Dwarfs. You will be decapitated. Resistance is futile.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Emocjonujesz się jakbym się porywał na wszystkie krasnloludzkie świetościOd kaldrona czy altara jest droższe i w dodatku nieruchome. A to, że spowolniła dużego demona - który jesst sam w sobie mega przegięty to normalnie serce mi krwawi. Ja mogę mu wyłączyć latanie - i wtedy może na piechotę zap@##$ć kilkanaście cali a on może mi roz@%#@%ć każdy klocek od przodu. Tylko taki thirster nie musi sprawdzać co turę czy nie wybuchnie. A wrona ma na taką okoliczność re roll
Zastanów się zanim napiszesz.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

-
- Chuck Norris
Moce kociolka i engina wcale nie sa slabsze od tych z kowadla a wychodza automatycznie wiec nie gadaj ze jest niezbalansowane.
- Infernal Puppet
- Masakrator
"nie są słabsze?"Moce kociolka i engina wcale nie sa slabsze od tych z kowadla a wychodza automatycznie wiec nie gadaj ze jest niezbalansowane.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

- Aron_Banalny
- Masakrator
?Jak uwarzasz,ze nie ma nic przesadzonego w runce która cie praktycznie zatrzymuje przed linią dział, ok, twoje zdanie, ja je uszanuję![]()
ile takich akcji widziałeś?
ile jest armii krasnoludzkich na działach?
jak dla mnie to nie wiesz o czym piszesz, men.
mamy rzecz za worek punktów łykającą slot herosa i lorda, która w dodatku może pierdyknąć w każdej z tur...
czy DE Hydrant może pierdyknąć?
Nie...
a tekst, że jesteś za wzmocnieniem krasi ale bez przesady to mnie zabił. Cała ta wypowiedź pachnie mi kolegami Solo i Drwalem...
czy DE Hydrant może pierdyknąć?
Nie...
a tekst, że jesteś za wzmocnieniem krasi ale bez przesady to mnie zabił. Cała ta wypowiedź pachnie mi kolegami Solo i Drwalem...
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ludzie czy wy wogóle czytacie co ja piszę
?
. Nie wiem, nie gram krasiami i może nie mam racji, ale na podstawie tego co widziałem i tak uważam tą runę za przegiętą. Mniej niż bloodka, hydrę, abomkę, hoteka, pandanta, master of sorcery, siren songa i pewnie jeszcze z sto innych rzeczy w batlu, ale nadal przesadzoną. Uważam że przegięcia należy tępić do rozsądnego poziomu niezależnie od armii w jakiej występują
.

Taa, bo najłatwiej kogoś nazwać noobem co się nie znaa tekst, że jesteś za wzmocnieniem krasi ale bez przesady to mnie zabił. Cała ta wypowiedź pachnie mi kolegami Solo i Drwalem...

Infernal Puppet pisze:Uważam że przegięcia należy tępić do rozsądnego poziomu niezależnie od armii w jakiej występują.
Skoro tak dużo tych przesadzonych rzeczy to czemuś uparł się właśnie na kowadło? Zapraszam na forum demonów, dark elfów, vctów - tam możesz sobie whine'ować ile wlezie, tam ludzi najprawdopodobniej to nie zdziwi, są do tego przyzwyczajeni i Cię oleją.Infernal Puppet pisze:Mniej niż bloodka, hydrę, abomkę, hoteka, pandanta, master of sorcery, siren songa i pewnie jeszcze z sto innych rzeczy w batlu, ale nadal przesadzoną.
To, że jednak wybierasz sobie kowadło (rzecz na pewno nie najbardziej przegiętą w grze, lecz najprawdopodobniej stanowiąc najmocniejszy atut krasnoludzkiej armii), gdy jest takie wiele innych rzeczy nad którymi można by wyć, oznacza że albo trollujesz, albo jakiś gracz krasnoludzki dał Ci w paru grach łomot. Niezależnie od powodu wychodzisz na noob'a - trollowanie jest nooberskie, a jak w grze sobie nie możesz poradzić z kowadłem i przychodzisz tu jęczeć na forum i sugerować zmiany z dupy wzięte, tym bardziej wychodzi na to, że granie sprawia Ci problem - ale to Twoja sprawa jaki sobie wizerunek kreujesz na forum. Nie dziw się jednak, że będziesz zjeżdżany za każdy swój post.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
-
- Masakrator
Infernal, zostaw kurduplom to ich przegięte kowadło.
Wszak i tak w następnej edycji będzie boundspellowe napewno
W jednej kwestii się zgadzam:
Wszak i tak w następnej edycji będzie boundspellowe napewno
W jednej kwestii się zgadzam:
Lecz to nie jest temat na takie dywagacje.nfernal Puppet napisał(a):
Uważam że przegięcia należy tępić do rozsądnego poziomu niezależnie od armii w jakiej występują
- papa-smerf
- "Nie jestem powergamerem"
Kowadło :
1.1 Na ogół większość rzuca małą runke a przy tym z zagryzionymi zębami obserwuje czy nie ma jedynki - przegięcie ?
1.2 Wow udało się całe k6 z siłą 4 na ogół wypada z 3-4 z siłą 4 rzadko wpada z jeden hit, spowalnia jedną jednostkę o połowę, jeśli grasz z armią naporową to z 5-6 klocków jeden monster albo jeden klocek idzie z połowę ruchu wolniej ... wow - przegięcie ?
1.3 Wypadła jedynka i będzie ból - przegięcie ?
1.4 Na ogół raz na 4 bitwy wypier... minimalnie z 340 pkt dla przeciwnika gratis - przegięcie ?
W porównaniu do tego co dzisiaj od innych armi dostajesz na stole kowadło to jest pikuś, chcesz zostać wielkim sprawiedliwym i strażnikiem balansu to niestety musisz tych złych poszukać gdzieś indziej.
Opracowała papa-smerf
1.1 Na ogół większość rzuca małą runke a przy tym z zagryzionymi zębami obserwuje czy nie ma jedynki - przegięcie ?
1.2 Wow udało się całe k6 z siłą 4 na ogół wypada z 3-4 z siłą 4 rzadko wpada z jeden hit, spowalnia jedną jednostkę o połowę, jeśli grasz z armią naporową to z 5-6 klocków jeden monster albo jeden klocek idzie z połowę ruchu wolniej ... wow - przegięcie ?
1.3 Wypadła jedynka i będzie ból - przegięcie ?
1.4 Na ogół raz na 4 bitwy wypier... minimalnie z 340 pkt dla przeciwnika gratis - przegięcie ?
W porównaniu do tego co dzisiaj od innych armi dostajesz na stole kowadło to jest pikuś, chcesz zostać wielkim sprawiedliwym i strażnikiem balansu to niestety musisz tych złych poszukać gdzieś indziej.
Opracowała papa-smerf

-
- Chuck Norris
Infernal Puppet nie pucuj sie tak o ta runke spowalniajaca bo w wiekszosci przypadkow popychaczka jest bardziej kluczowa xd
kowadło jest tak drogie w porównaniu do kosztów że niemal nie opłacalne, gracze je wystawiają bo to w porównaniu do innych krasnoludzkich przegięć "coś" zrobi
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Aron_Banalny
- Masakrator
eeeeee, pliiiz
chodziło mi o 4 "muva" na całej armii, bo odzwierciedlenie krótkich nóg w statystykach jest śmieszne. poza tym inne niskie postacie nie maja takiego problemu
denerwuje mnie myślenie "krótkie nogi, mało ruchu". nie są niepełnosprawni tylko niscy.
chodziło mi o 4 "muva" na całej armii, bo odzwierciedlenie krótkich nóg w statystykach jest śmieszne. poza tym inne niskie postacie nie maja takiego problemu
denerwuje mnie myślenie "krótkie nogi, mało ruchu". nie są niepełnosprawni tylko niscy.