Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A co powiesz o tym nowym "chudzielcu"Szczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Ale malowanie ją ratuje, nie powiem, ładnie i schludnie. Fajny schemat kolorystyczny.
To Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa malaSzczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Ale malowanie ją ratuje, nie powiem, ładnie i schludnie. Fajny schemat kolorystyczny.
Durthu jest świetny. Tylko trudny do zdobycia... A poluje na niego, żeby go gdzieś zakupić.Ziemko pisze:To Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa malaSzczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Ale malowanie ją ratuje, nie powiem, ładnie i schludnie. Fajny schemat kolorystyczny.Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...
Teraz mi pokaż, gdzie pisałem że mi się nowy podobaTo Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...
Chyba , ze takSzczurza Jucha pisze:Teraz mi pokaż, gdzie pisałem że mi się nowy podobaTo Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...
Wogóle mi się te drzewce nie podobają. Już lepiej by sobie tam patyk do podstawki przykleić