Treeman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Czcigodny z Gisoreux
- "Nie jestem powergamerem"
No i przydałoby się trochę krwi na pazurach :D :D
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
malowanie nie ejst wielkie ale na prawdę super wygląda
na pewno robi jeszcze większe wrażenie na stole
na pewno robi jeszcze większe wrażenie na stole
A co powiesz o tym nowym "chudzielcu" Mi osobiście te stare modele Treemana bardziej odpowiadają...Szczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Ale malowanie ją ratuje, nie powiem, ładnie i schludnie. Fajny schemat kolorystyczny.
A co do pracy to bardzo fajna, podoba mi się dobór kolorów.
Mam jakiś dziwny sentyment do tego starego wzoru drzewa. Pazurki miałem poprawić już dawno (jak dowiedziałem się w jaki sposób je prawidłowo malować), ale do tej pory nie mogę się za to zabrać. Dzieki za dobre słowa.
To Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...Szczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Ale malowanie ją ratuje, nie powiem, ładnie i schludnie. Fajny schemat kolorystyczny.
Durthu jest świetny. Tylko trudny do zdobycia... A poluje na niego, żeby go gdzieś zakupić.Ziemko pisze:To Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...Szczurza Jucha pisze:Boże jaka ta figurka brzydka
Drzewo wporzo.
Widziałem je kilka razy, gdy spacerowałem na DMP . Świetny dobór kolorów (choć trochę mdły, ale to pewnie wina foty) i fajna kora brzozowa. Naprawdę robi wrażenie.
Widziałem je kilka razy, gdy spacerowałem na DMP . Świetny dobór kolorów (choć trochę mdły, ale to pewnie wina foty) i fajna kora brzozowa. Naprawdę robi wrażenie.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2006, o 17:58 przez 5zyCh4, łącznie zmieniany 1 raz.
Teraz mi pokaż, gdzie pisałem że mi się nowy podobaTo Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...
Wogóle mi się te drzewce nie podobają. Już lepiej by sobie tam patyk do podstawki przykleić
Figurka prezentuje sioe bardzo fajnie .
A teraz konkrety ,rzeczy ktore mi sie najbardziej i najmniej podobaja :
podoba mi sie -kora ,jest naprawde ladna .
Nie podoba -jakos mi to drewno nie podchodzi tzn. nie jest zle ale efekt moglby byc lepszy .
Oczywiscie wszystko IMHO
A teraz konkrety ,rzeczy ktore mi sie najbardziej i najmniej podobaja :
podoba mi sie -kora ,jest naprawde ladna .
Nie podoba -jakos mi to drewno nie podchodzi tzn. nie jest zle ale efekt moglby byc lepszy .
Oczywiscie wszystko IMHO
- Chaoschild
- Chuck Norris
Swietne drzewsko!!
Podoba mi sie kolorystyka i podstawka.
Dobre stare drzewko fajniejsze od nowego
Podoba mi sie kolorystyka i podstawka.
Dobre stare drzewko fajniejsze od nowego
Chyba , ze takSzczurza Jucha pisze:Teraz mi pokaż, gdzie pisałem że mi się nowy podobaTo Tobie sie podoba to "cos" z nowych WE ? Przeciez ten nowy wzor jest tak fatalny , glowa mala Bardzo mi sie stare treemany podobaja , szczegolnie Durthu...
Wogóle mi się te drzewce nie podobają. Już lepiej by sobie tam patyk do podstawki przykleić
Myslalem , ze jesli to Ci sie nie podoba to jakies musi Ci sie bardziej podobac.... Patyk na podstawce - czyli treemen ktory zostal na ostatniej ranie
Krassus co tera pomalujesz fajnego ?