TEMAT OGÓLNY
Re: TEMAT OGÓLNY
Dębkowe wieści są super. Mam jednak dziwne podejrzenia co do tego, że dziś jest prima aprilis
Hehe myślałem, że jednak nikt się nie nabierze, ale Dębek górą.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Dębek...ty zły być
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
hehehe
czytanie calosci wypowiedzi nie boli. pamiec o 1 kwietnia tez nie.
pozdro dla gapowiczow.
BTW, Dębek mam podobna wizje oddzialow choc ja bym fasta kupowal za 55pkt (luk to zawsze luk)
ps. nie widze przeszkod aby w rarach bretka miala nieprochowa bron z kategorii "oblężnicza".
czytanie calosci wypowiedzi nie boli. pamiec o 1 kwietnia tez nie.
pozdro dla gapowiczow.
BTW, Dębek mam podobna wizje oddzialow choc ja bym fasta kupowal za 55pkt (luk to zawsze luk)
ps. nie widze przeszkod aby w rarach bretka miala nieprochowa bron z kategorii "oblężnicza".
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- goldendemon
- Pseudoklimaciarz
Witam
Jak myślicie tak od 1 do 10 jak wielki błąd popełniłem kupując sobie w zasadzie duża armię teraz?? W sensie tuż przed 8ed..
Pozdrawiam
Jak myślicie tak od 1 do 10 jak wielki błąd popełniłem kupując sobie w zasadzie duża armię teraz?? W sensie tuż przed 8ed..
Pozdrawiam
- goldendemon
- Pseudoklimaciarz
No właśnie tego się boje że kupiłem dużo a okaże się że połowy nie będę używał... Pomyślałem sobie że skoro długo jeszcze nie będzie AB to nie wiele się zmieni w budowie armii...
To wszystko zależy w jaki sposób GW zunifikuje zasady z nowa edycją. Ja bym się tak na twoim miejscu nie martwił, na grach towarzyskich rycerze mogą imitować innych rycerzy, ludzie w 98% nie wiedzą którzy są którzy. To samo piechota, M@A i pielgrzymi to praktycznie to samo, dasz kilku hand weapony i dawaj. Jedynie pegazy, łuczników i yeomanów jakoś trudno pomylić.
Największa maruda na Border Princes
Mam pytanie, czy Trebuszet Gondorczyków nadaje się na alternatywę dla oryginalnego trebuszetu Bretonki? I jak będzie traktowany na turniejach jeśli dam mu ekipę z chłopów , jak prox czy jako konwersja (bo w końcu to model made in GW).
Turnieje w Polsce nie są połączone z GW więc jeżeli będzie wyglądał jak trebusz to będzie ok.
Co do tego czy jest konwersją - hmm, jeżeli nic z nim nie zrobisz to trudno żeby był konwersją...
Co do tego czy jest konwersją - hmm, jeżeli nic z nim nie zrobisz to trudno żeby był konwersją...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Mam pytanie który z bretończyków jedzie na DMP, tak z ciekawości chciałbym wiedzieć ilu nas będzie. Ze Szczecina jadą trzy brety. A reszta Polski ??
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
Z Chodzieży jedna, moja.