Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Re: Blog o Myszolakach

Post autor: jamakot »

zawalisty pomysł i wykonanie podstawki.
Reszta też fantastycznie zrobiona =D>
]arrrr

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

nietypowa prośba :( mógłbyś wrzucić fote nóg tych 2 clanratów ciągnących wóz - nie umie sie zabrać za lewa stope tych matołków i jakoś tak traci całość na estetyce wykonania :( będę naprawde bardzo wdzięczny ! pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

No te pletwy u Clanratow to jest dramat. Postaram sie wrzucic jakies dokladniejsze zdjecie jak bede cos fotografowal nastepnego.

Btw jak uwazacie - lepszy na Censerze taki kaptur czerwony, czy sielony jak sznur w pasie?

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Troche to zajelo ;-) ale Koziolek mnie zmobilizowal i oto skonczony pierwszy oddzial - Slavi inwalidzi wojenni ze zdobycznym trofeum ;-)
Obrazek
Obrazek
Zastosowalem sie do rad i uzylem brazowego tla - mam nadzieje ze lepiej to wyglada teraz..

Postaram sie jutro wrzucic zdjecia tej obiecanej Abominacji, tylko musze poprawic na niej pare rzeczy bo jest troche spierdolone malowanie :/

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Fajnie wyglądają :)

Co do censerów - zwykli monkowie i części z flagellantow się fajnie łączą - i można naprawdę popracować nad pozycjami i wyglądem.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Pomszcze kazdego stegadona , saurusa , skinka , a nawet kazda kijanke przez Ciebie zabita :D
Zginiesz marnie plugawy pomiocie.

Teraz na powaznie - GJ - bardzo mi sie podobac.

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Mimo że nie przepadam za pomarańczem i szczurami to =D> naprawdę fajnie się prezentują.
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Dałoby radę jakieś zdjęcia, że się przyjrzeć tym szczurkom?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

zacna, zacne :) bardzo podoba mi się kolorystyka Twoich szczurków, przypomina stare myszołaki :) no i fajny motyw dla armii z najazdem na Lustrie.
Obrazek

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Bardzo ładniutki regiment.Cukierkowe szczurki oryginalne.Podstawy fajne.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Kurvix jakbyście z Ziemkiem się zmierzyli to raz że byłaby klimatyczna bitewka, dwa oczopląsy bym dostał albo epilepsji od tych kolorów :P
Szczurki naprawdę bardzo fajne. Czekam na więcej
Obrazek

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

Normalnie pro robota. =D>
nie sądziłem że pomarańcz tak podpasuje do szczurów
]arrrr

Awatar użytkownika
Khunag
Chuck Norris

Post autor: Khunag »

Świetnie wyszły :) Bardzo przyjemna jest ta kolorystyka, kojarzy mi się z Warcraftem.

Jakbym się miał na siłę do czegoś przyczepić to kwiatki mają zazwyczaj inny kolor, niż listki ;)
http://trollsforge.com/

i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Hehehe nie ma to jak chwalic wlasne dzielo ;P Mi tez sie kojarza troche z Orkami ze starego Warcrafta :) I przy okazji - to wlasnie Khunag je konwertowal ;* Duzo pracy tym Slavom poswiecil rowniez Saito, za co obydwum dziekuje bardzo :)

Co do kwiatkow to rzeczywiscie myslalem o tym zeby zrobic je w innym kolorze, ale doszedlem do wniosku ze wtedy juz te podstawki wyszlyby zbyt pstrokate. Z kolei szachownica filetowe liscie + niebieskie kwiaty i niebieskie liscie + fioletowe kwiaty to bylby totalny oczaplas ;D wiec zrobilem tak jak jest. Mysle ze klimat dzikiej i zywej dzungli udalo sie uzyskac (przynajmniej w jakims stopniu ;).

Tutaj pare dokladniejszych fotek szeregowcow z bliska:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

No i tak jak obiecalem - HELL PIT ABOMINATION! :D Wpolne dziecko Pasiaka, GraveDiggera i moje troszke tez ;)

Na poczatek podstawka:
Ruiny swiatyni w ktorych zrobila sie niewielka sadzawka.
Obrazek
Maly quiz dla ciekawskich - co znacza te runy ;-)
Obrazek
(przepraszam za troche slaba jakosc zdjecia, ale jak juz wspomnialem - nie jestem za dobry w te klocki, a obsluga supermakro to juz dla mnie totalna abstrakcja ;)

Oraz Abominacja we wlasnej osobie :-) Musze ja jeszcze namagnesowac i poprawic pare detali, ale generalnie bryka juz po stolach i sieje terror 8)
W powietrzu unosi sie jeszcze echo tetentu kopyt po szarzy ozieblych biestii probujacych odzyskac honor i utracona historie. Jednak nad przemijajacymi juz dzwiekami heroicznego szturmu dominuja juz jeki agonii i zwycieki ryk zmutowanego straznika myszolakowego leza. Juz wkrotce wszystkie strumienie Lustrii zaczerwienia sie jak ta sadzawka, a w dzungli zapanuje jedyny sluszny wladca.. (pozdro Ziemus ;D ;*)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Milego ogladania. Hope you like it :)

Edit: Musialem zmniejszyc obrazek z quiza bo troche rozjechal forum..
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2010, o 12:05 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Wydaje się być naprawdę spoko, malowanie jak i konwersja ale uczyń nieco lepsze foty. Tak czy owak gratuluje fajnej abomki!

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Widzę, że chwyciła w paszczę ziemkowego kawalerzystę :P

Ogólnie nie za bardzo ogarniam jak to wygląda, czyli chyba osiągnąłeś zamierzony efekt abominacji :D
fajne ma pyski, trochę jak jakieś rośliny z etherlords 2.

Runy znaczą Hellpit abomination? nie chce mi się pdfa ściągać to zgaduje :P

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Abominacja bardzo fajna, ale...jedna z jej głów ...hm...przypomina.....zmuitowanego chuja?
Bardzo fajnie stylizowana podstawka i figurka utrzymana w dynamicznej pozie.

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Varinastari pisze:ale...jedna z jej głów ...hm...przypomina.....zmuitowanego chuja?
Rotfl ;D <spada z fotela w ataku smiechu> Co Ty masz za skojarzenia! ;D Swintuch ;P

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Fajne wykorzystanie figurki do Horde's
Obrazek

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

myszokształtne prącie bojowe :!:

ODPOWIEDZ