Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Blog o Myszolakach
zawalisty pomysł i wykonanie podstawki.
Reszta też fantastycznie zrobiona
Reszta też fantastycznie zrobiona
]arrrr
Troche to zajelo ;-) ale Koziolek mnie zmobilizowal i oto skonczony pierwszy oddzial - Slavi inwalidzi wojenni ze zdobycznym trofeum ;-)
Zastosowalem sie do rad i uzylem brazowego tla - mam nadzieje ze lepiej to wyglada teraz..
Postaram sie jutro wrzucic zdjecia tej obiecanej Abominacji, tylko musze poprawic na niej pare rzeczy bo jest troche spierdolone malowanie :/
Zastosowalem sie do rad i uzylem brazowego tla - mam nadzieje ze lepiej to wyglada teraz..
Postaram sie jutro wrzucic zdjecia tej obiecanej Abominacji, tylko musze poprawic na niej pare rzeczy bo jest troche spierdolone malowanie :/
Pomszcze kazdego stegadona , saurusa , skinka , a nawet kazda kijanke przez Ciebie zabita
Zginiesz marnie plugawy pomiocie.
Teraz na powaznie - GJ - bardzo mi sie podobac.
Zginiesz marnie plugawy pomiocie.
Teraz na powaznie - GJ - bardzo mi sie podobac.
Dałoby radę jakieś zdjęcia, że się przyjrzeć tym szczurkom?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Świetnie wyszły Bardzo przyjemna jest ta kolorystyka, kojarzy mi się z Warcraftem.
Jakbym się miał na siłę do czegoś przyczepić to kwiatki mają zazwyczaj inny kolor, niż listki
Jakbym się miał na siłę do czegoś przyczepić to kwiatki mają zazwyczaj inny kolor, niż listki
http://trollsforge.com/
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart
Hehehe nie ma to jak chwalic wlasne dzielo ;P Mi tez sie kojarza troche z Orkami ze starego Warcrafta :) I przy okazji - to wlasnie Khunag je konwertowal ;* Duzo pracy tym Slavom poswiecil rowniez Saito, za co obydwum dziekuje bardzo :)
Co do kwiatkow to rzeczywiscie myslalem o tym zeby zrobic je w innym kolorze, ale doszedlem do wniosku ze wtedy juz te podstawki wyszlyby zbyt pstrokate. Z kolei szachownica filetowe liscie + niebieskie kwiaty i niebieskie liscie + fioletowe kwiaty to bylby totalny oczaplas ;D wiec zrobilem tak jak jest. Mysle ze klimat dzikiej i zywej dzungli udalo sie uzyskac (przynajmniej w jakims stopniu ;).
Tutaj pare dokladniejszych fotek szeregowcow z bliska:
No i tak jak obiecalem - HELL PIT ABOMINATION! :D Wpolne dziecko Pasiaka, GraveDiggera i moje troszke tez ;)
Na poczatek podstawka:
Ruiny swiatyni w ktorych zrobila sie niewielka sadzawka.
Maly quiz dla ciekawskich - co znacza te runy ;-)
(przepraszam za troche slaba jakosc zdjecia, ale jak juz wspomnialem - nie jestem za dobry w te klocki, a obsluga supermakro to juz dla mnie totalna abstrakcja ;)
Oraz Abominacja we wlasnej osobie :-) Musze ja jeszcze namagnesowac i poprawic pare detali, ale generalnie bryka juz po stolach i sieje terror 8)
W powietrzu unosi sie jeszcze echo tetentu kopyt po szarzy ozieblych biestii probujacych odzyskac honor i utracona historie. Jednak nad przemijajacymi juz dzwiekami heroicznego szturmu dominuja juz jeki agonii i zwycieki ryk zmutowanego straznika myszolakowego leza. Juz wkrotce wszystkie strumienie Lustrii zaczerwienia sie jak ta sadzawka, a w dzungli zapanuje jedyny sluszny wladca.. (pozdro Ziemus ;D ;*)
Milego ogladania. Hope you like it :)
Edit: Musialem zmniejszyc obrazek z quiza bo troche rozjechal forum..
Co do kwiatkow to rzeczywiscie myslalem o tym zeby zrobic je w innym kolorze, ale doszedlem do wniosku ze wtedy juz te podstawki wyszlyby zbyt pstrokate. Z kolei szachownica filetowe liscie + niebieskie kwiaty i niebieskie liscie + fioletowe kwiaty to bylby totalny oczaplas ;D wiec zrobilem tak jak jest. Mysle ze klimat dzikiej i zywej dzungli udalo sie uzyskac (przynajmniej w jakims stopniu ;).
Tutaj pare dokladniejszych fotek szeregowcow z bliska:
No i tak jak obiecalem - HELL PIT ABOMINATION! :D Wpolne dziecko Pasiaka, GraveDiggera i moje troszke tez ;)
Na poczatek podstawka:
Ruiny swiatyni w ktorych zrobila sie niewielka sadzawka.
Maly quiz dla ciekawskich - co znacza te runy ;-)
(przepraszam za troche slaba jakosc zdjecia, ale jak juz wspomnialem - nie jestem za dobry w te klocki, a obsluga supermakro to juz dla mnie totalna abstrakcja ;)
Oraz Abominacja we wlasnej osobie :-) Musze ja jeszcze namagnesowac i poprawic pare detali, ale generalnie bryka juz po stolach i sieje terror 8)
W powietrzu unosi sie jeszcze echo tetentu kopyt po szarzy ozieblych biestii probujacych odzyskac honor i utracona historie. Jednak nad przemijajacymi juz dzwiekami heroicznego szturmu dominuja juz jeki agonii i zwycieki ryk zmutowanego straznika myszolakowego leza. Juz wkrotce wszystkie strumienie Lustrii zaczerwienia sie jak ta sadzawka, a w dzungli zapanuje jedyny sluszny wladca.. (pozdro Ziemus ;D ;*)
Milego ogladania. Hope you like it :)
Edit: Musialem zmniejszyc obrazek z quiza bo troche rozjechal forum..
Ostatnio zmieniony 3 kwie 2010, o 12:05 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydaje się być naprawdę spoko, malowanie jak i konwersja ale uczyń nieco lepsze foty. Tak czy owak gratuluje fajnej abomki!
Widzę, że chwyciła w paszczę ziemkowego kawalerzystę
Ogólnie nie za bardzo ogarniam jak to wygląda, czyli chyba osiągnąłeś zamierzony efekt abominacji
fajne ma pyski, trochę jak jakieś rośliny z etherlords 2.
Runy znaczą Hellpit abomination? nie chce mi się pdfa ściągać to zgaduje
Ogólnie nie za bardzo ogarniam jak to wygląda, czyli chyba osiągnąłeś zamierzony efekt abominacji
fajne ma pyski, trochę jak jakieś rośliny z etherlords 2.
Runy znaczą Hellpit abomination? nie chce mi się pdfa ściągać to zgaduje
-
- Masakrator
Abominacja bardzo fajna, ale...jedna z jej głów ...hm...przypomina.....zmuitowanego chuja?
Bardzo fajnie stylizowana podstawka i figurka utrzymana w dynamicznej pozie.
Bardzo fajnie stylizowana podstawka i figurka utrzymana w dynamicznej pozie.