Zwolin - galeria HE - Dragoni WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Zwolin - galeria HE - Dragoni WIP
kolejny dragon
na razie bez twarzy i washa na zbroi - zamierzam go zrobić jak już dostane GW
jakieś rady ?
PS. ma to jakieś szanse na konkursie forumowym ?
na razie bez twarzy i washa na zbroi - zamierzam go zrobić jak już dostane GW
jakieś rady ?
PS. ma to jakieś szanse na konkursie forumowym ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Jak już zrobisz łosze to proponuje potem wycieniować macierzystym metalikiem i ponownie złoszować. Białe obramówki na około zbroi łuskowej są słabe(bo już niczym ich nie podciagniesz, ew. rozwodniony wash i znowu białym )
gemsy powinny wygładć tak
wbrew pozorom robi się je banalnie(jak dajesz rade zrobić takie przejścia na szacie to i gemsom dasz rade )
pozdro
gemsy powinny wygładć tak
wbrew pozorom robi się je banalnie(jak dajesz rade zrobić takie przejścia na szacie to i gemsom dasz rade )
pozdro
Dzięki Raptor za radę ale to nie miały być gemsy tylko takie złote cusie
ale mogę się zastanowić
czerwone czy niebieskie dawać ?
postaram się jakoś biały podciągnąć
dzięki za opinię kubon
PS. Ziemko :
czy mogę pomalować jeźdźców teraz a resztę (koniki, podstawki, płaszczyki z GS'u, broń) w okresie trwania kolejnej edycji konkursu - liczę że tematem będzie specjal - czyli maj/czerwiec i nadal je wystawić ?
ale mogę się zastanowić
czerwone czy niebieskie dawać ?
postaram się jakoś biały podciągnąć
dzięki za opinię kubon
PS. Ziemko :
czy mogę pomalować jeźdźców teraz a resztę (koniki, podstawki, płaszczyki z GS'u, broń) w okresie trwania kolejnej edycji konkursu - liczę że tematem będzie specjal - czyli maj/czerwiec i nadal je wystawić ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Jeśli mogę coś doradzić - chyba łatwiej byłoby najpierw pomalować jeźdźcowi twarz, niż teraz uważać, żeby czegoś nie popaćkać.
pzd
pzd
trochę się dziś pobawiłem i przy okazji poćwiczyłem przejścia na czerwonym
oto efekty :
mam nadzieje że się podoba
jest to jakby co meteoryt rozpadający się w atmosferze
oto efekty :
mam nadzieje że się podoba
jest to jakby co meteoryt rozpadający się w atmosferze
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
a tak na serio ?
jak się podoba ?
jak się podoba ?
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wygląda co najmniej dziwnie. Chyba najlepiej jak będziesz ćwiczył malowanie na figsach/bitsach.
Raptor pisze:mi to picie demonetki przypomina
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
w takim razie się poddaję
no dobra jutro będę malował dalej Dragony
no dobra jutro będę malował dalej Dragony
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
- Tytanowy88
- Wałkarz
"Żle tu z niektórymi jest" - powiedziała by moja siostraRaptor pisze:mi to picie demonetki przypomina
Ale ja sądze, że to naturalne skojarzenia
Ogółem mówiąc tak w sumie dobrze wyszło Ci to przejście na czerwieni. A może napiszesz mi z kąd wytrzasnołeś taki kamyk na podstawke (wygląda jak podłoga z klatki schodowej )
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
to nie podstawka tylko znalazłem coś takiego na biurku i postanowiłem namalować meteoryt
btw jest to masa plastyczna utwardzana termicznie Staedtler
można z niej zrobić wszystko
dosłownie
od podstawek zaczynając na elementach figurek kończąc
btw jest to masa plastyczna utwardzana termicznie Staedtler
można z niej zrobić wszystko
dosłownie
od podstawek zaczynając na elementach figurek kończąc
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz