Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
no ba - IHMO starczy Euro CS
atak na serio DE są świetną armią ale są inne od niej lepsze - miały po prostu pecha wyjść tuż po DOCH i VC dlatego sporo ludzi zalicza je do "Wielkiej Trójcy" chorych armii choć zupełnie na to nie zasługują, wyniki kolejnego mastera to potwierdzają w pierwszej 15 ich nie ma
EOT
pozdro,
Ż.
atak na serio DE są świetną armią ale są inne od niej lepsze - miały po prostu pecha wyjść tuż po DOCH i VC dlatego sporo ludzi zalicza je do "Wielkiej Trójcy" chorych armii choć zupełnie na to nie zasługują, wyniki kolejnego mastera to potwierdzają w pierwszej 15 ich nie ma
EOT
pozdro,
Ż.
Uch, jak wyjechaliśmy z Jankielem 26.03. do Lublina, to wpadliśmy w jakąś pętle czasową i dopiero wczoraj wróciliśmy
Mnie tam się barrrdzo podobało. Piątkowy melanż u Karabina- cudo! Cieszę się, że smalec mnie ominął ;P
Turniej na lajcie, fajny. Fakt - była kupa niedociągnięć, bo jedna osoba do organizacji i jeden sędzia ratujący wszystko to stanowczo za mało. Ale nie chcę być tu kolejnym narzekaczem. Dla mnie ważne jest, że miłe, towarzyskie bitewki zagrałam (bardzo przepraszam ostatniego przeciwnika, że Go tak pocisnęłam, choć chciał zdobyć jakieś punkty jeszcze) i że Lublin nie zawiódł - kolejny raz było po prostu radośnie
Dzięki, Karabin
Shino - duuuuży szacun!
Mnie tam się barrrdzo podobało. Piątkowy melanż u Karabina- cudo! Cieszę się, że smalec mnie ominął ;P
Turniej na lajcie, fajny. Fakt - była kupa niedociągnięć, bo jedna osoba do organizacji i jeden sędzia ratujący wszystko to stanowczo za mało. Ale nie chcę być tu kolejnym narzekaczem. Dla mnie ważne jest, że miłe, towarzyskie bitewki zagrałam (bardzo przepraszam ostatniego przeciwnika, że Go tak pocisnęłam, choć chciał zdobyć jakieś punkty jeszcze) i że Lublin nie zawiódł - kolejny raz było po prostu radośnie
Dzięki, Karabin
Shino - duuuuży szacun!
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Moja rozpa:słaba passa De na masterach trwa ... ważne że pazurami trzymają się w top 3 najbardziej PG armii
2xgwardia,3xkusze,shades,2xrbt,2xsorc,bsb na piechotę - esencja przegięcia
Z Handełkiem grałem na totalnej bani (na mnie alkohol działa odwrotnie, niż na Cosma ), z Darkiem źle się rozstawiłem, a kości zdecydowanie nie chciały mnie słuchać. Ot, stąd taki wynik.
Bawiłem się świetnie. Może dlatego, że przyjechałem sobie przede wszystkim odpocząć, a bitwy były takim dodatkiem miłego weekendu. Obsuwy były fajne, bo było więcej czasu na piwo i rozmowy o życiu
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
o ja także mam błąd w punktach. Mam 3+20+20+10+0+10=53 pkt z bitew+ zgłoszenie itd itp. Z tego co pamiętam, to Karabin skasował punkty z drugiej bitwy . Zdarza się....Na masterach się zdarza
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a fakt jednak mam 63
wszystko działa dobrze... poczytaj regulamin ligi.Górken pisze:no nareszcie:D
nie wiem może źle liczę, ale wydaje mi się że źle działa naliczanie w lidze:D
bo np Cosmo ma ponad 2700 punktow a wpisane tylko 1700 o.O
Dobrze piszesz. Wydaje Ci się.Górken pisze:nie wiem może źle liczę, ale wydaje mi się że źle działa naliczanie w lidze:D
Regulamin ligi to wyjaśnia dość dokładnie. O, i Asassello też tam odsyła.
A to jeden ze słabszych tekstów, które zresztą notorycznie pojawiają się w tematach o turniejach. Ani orgowie nie mają obowiązku zrobić wyników turnieju zaraz po powrocie do domu (Szmyt czy Butan są tu wyjątkami ), ani my z Adeonem nie mieszkamy przy kompach w oczekiwaniu na podniecającą możliwość wrzucenia wyników.Górken pisze:no nareszcie:D
Ja np. cały tydzień sobie zbieram wyniki, a w weekend (sobotę najczęściej) robię zbiorową aktualkę.
W sumie nie bierz tego postu osobiście, ale zawsze trochę mi ręce opadają, jak ludzie w ten sposób piszą. Może po moim wywodzie ktoś się naprostuje. (tu wyniki były wysłane naprawdę szybko, biorąc jeszcze pod uwagę że to master i jakie były zawirowania).
mhm regulamin przeczytany i wszystko jasne;)
a co do "no nareszcie" to raczej mała prowokacja z mojej strony:) Bo wiem jak to jest z tymi "dodatkowymi obowiązkami"... najlepiej zabrać się za nie gdy się trochę tego uzbiera, bo inaczej to zapału braknie;P
no ale brawa dla Ciebie za szybkie załatwienie sprawy
a co do "no nareszcie" to raczej mała prowokacja z mojej strony:) Bo wiem jak to jest z tymi "dodatkowymi obowiązkami"... najlepiej zabrać się za nie gdy się trochę tego uzbiera, bo inaczej to zapału braknie;P
no ale brawa dla Ciebie za szybkie załatwienie sprawy
A ja miałem 75 pkt z bitew a w wynikach mam wpisane 67. Prosił bym o poprawienie.