Post zamkniety wszyscy co tu weszli niech wyjdą :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Szymon94+Kharnak 8.3.2010
Ten jaskrawy zielony kolorek....... .
W Imperium o dziwo wyszło fajnie ale do krasnali jakoś nie mogę się przekonać.
Niby wszystko poprawnie ale jak dla mnie za jaskrawa ta pistacja(czy też jak ten kolor się nazywa).Są naturalnie osoby którym będzie to odpowiadało i dobrze bo przez to powstają różnorodne armie.
Konkrety :
fajne kopie ,dwuraki,upaćkany błotem czempion i katapka(z wykluczeniem wyrzucanego ładunku).
W Imperium o dziwo wyszło fajnie ale do krasnali jakoś nie mogę się przekonać.
Niby wszystko poprawnie ale jak dla mnie za jaskrawa ta pistacja(czy też jak ten kolor się nazywa).Są naturalnie osoby którym będzie to odpowiadało i dobrze bo przez to powstają różnorodne armie.
Konkrety :
fajne kopie ,dwuraki,upaćkany błotem czempion i katapka(z wykluczeniem wyrzucanego ładunku).
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Imperium ładnie wyszło, dwarfy trochę słabiej, ale Nurglickiego maga spaprałeś straszliwie to że wyznaje papcia nie znaczy że można go "na odwal się" zdrajbraszować
figsa jak dla mnie do zmycia. Pomaluj go normalnie, tylko kolorów użyj nurglowych
figsa jak dla mnie do zmycia. Pomaluj go normalnie, tylko kolorów użyj nurglowych
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
bo tu nie chodzi o samego heralda tylko o dodatki... imperialny typ ze scieta glowa... uchwycona jeszcze w locie... bardzo fajnie sie zapowiada mimo tego ze nie przepadam z trupami na podstawkach
Co masz na myśli pisząc Gruby przy trzecim zdjęciu? Bo jak masz w zamiarze używać go jako wielkiego nieczystego to raczej nie przejdzie - to będzie zwykły prox...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Pierwszy oddział mi się podoba, ale reszta słabo pomalowana, a do tego zdjęc nie da się powiekszyc.
Najlepszy bloodthirster, choć można by jeszcze przysiedzieć
Niestety brak płynnego cieniowania na horrorach, na flamach prawie w ogóle nie ma na czerwonym. Niebieski wygląda ok, a i ząbki nieźle
Najgorsza rzecz to niebieski na typie przy heraldzie, który bądź co bądź wyszedł b. ładnie - podoba mi się złoty.
Plaguebearers wyszli najlepiej ze wszystkich oddziałów.
Niestety brak płynnego cieniowania na horrorach, na flamach prawie w ogóle nie ma na czerwonym. Niebieski wygląda ok, a i ząbki nieźle
Najgorsza rzecz to niebieski na typie przy heraldzie, który bądź co bądź wyszedł b. ładnie - podoba mi się złoty.
Plaguebearers wyszli najlepiej ze wszystkich oddziałów.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
na flamerach nie widac cieniowania bo to wina zdjęc na żywo wyglądają znacznie lepiej
a horrory to pierwsze zmagania z cieniowaniem różowego więc nie wyszli
dzięki za komentarze popracuje nad moimi wadami (w malowaniu) niebawem ukaże się smok chaosu
a horrory to pierwsze zmagania z cieniowaniem różowego więc nie wyszli
dzięki za komentarze popracuje nad moimi wadami (w malowaniu) niebawem ukaże się smok chaosu
Szkoda, że zdjęcie smoka się nie powiększa, bo wygląda fajnie. Na dyskowcu ładnie pocieniowany płaszczyk, ale czerwony dalej mi się nie podoba.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Uaaaa! Ogromne Ale niestety widać, że przejścia są jednak niepłynne. Postaraj się nakładać warstwy bardziej do siebie kolorystycznie zbliżone (mówię głównie o niebieskim).