Post zamkniety wszyscy co tu weszli niech wyjdą :)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Grabz
Kretozord

Re: Galeria Szymon94+Kharnak 8.3.2010

Post autor: Grabz »

Ten jaskrawy zielony kolorek....... .
W Imperium o dziwo wyszło fajnie ale do krasnali jakoś nie mogę się przekonać.
Niby wszystko poprawnie ale jak dla mnie za jaskrawa ta pistacja(czy też jak ten kolor się nazywa).Są naturalnie osoby którym będzie to odpowiadało i dobrze bo przez to powstają różnorodne armie.
Konkrety :
fajne kopie ,dwuraki,upaćkany błotem czempion i katapka(z wykluczeniem wyrzucanego ładunku). :)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Imperium ładnie wyszło, dwarfy trochę słabiej, ale Nurglickiego maga spaprałeś straszliwie :evil: to że wyznaje papcia nie znaczy że można go "na odwal się" zdrajbraszować [-X
figsa jak dla mnie do zmycia. Pomaluj go normalnie, tylko kolorów użyj nurglowych :wink:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
kharnak
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: kharnak »

haha nic juz nie zobaczycie nawet czarnej plamy :)
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 23:06 przez kharnak, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
kacper_
Mudżahedin

Post autor: kacper_ »

Fajna czarna plama :D Wrzuć jakieś fotki na których będzie cokolwiek widać bo tak to ciężko ocenić model

Awatar użytkownika
kharnak

wiem wiem zaraz poprawie

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Nom. Na razie widać fajny czarny szit :mrgreen:

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

bo tu nie chodzi o samego heralda tylko o dodatki... imperialny typ ze scieta glowa... uchwycona jeszcze w locie... bardzo fajnie sie zapowiada mimo tego ze nie przepadam z trupami na podstawkach :D

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 22:57 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Co masz na myśli pisząc Gruby przy trzecim zdjęciu? Bo jak masz w zamiarze używać go jako wielkiego nieczystego to raczej nie przejdzie - to będzie zwykły prox...

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

gruby-Mag,heros nurgla

Awatar użytkownika
kharnak

koncze ze sobą jak sprzedam wszystkie żołnierzyki :twisted:
a tak przy okazji zapraszam do działu sprzedam 8)
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 23:07 przez kharnak, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Pierwszy oddział mi się podoba, ale reszta słabo pomalowana, a do tego zdjęc nie da się powiekszyc.

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

=D> kawał dobrej roboty
]arrrr

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Najlepszy bloodthirster, choć można by jeszcze przysiedzieć :)
Niestety brak płynnego cieniowania na horrorach, na flamach prawie w ogóle nie ma na czerwonym. Niebieski wygląda ok, a i ząbki nieźle :)
Najgorsza rzecz to niebieski na typie przy heraldzie, który bądź co bądź wyszedł b. ładnie - podoba mi się złoty.
Plaguebearers wyszli najlepiej ze wszystkich oddziałów.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
kharnak

na flamerach nie widac cieniowania bo to wina zdjęc na żywo wyglądają znacznie lepiej :)
a horrory to pierwsze zmagania z cieniowaniem różowego więc nie wyszli

dzięki za komentarze popracuje nad moimi wadami (w malowaniu) niebawem ukaże się smok chaosu 8)

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 22:58 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Szkoda, że zdjęcie smoka się nie powiększa, bo wygląda fajnie. Na dyskowcu ładnie pocieniowany płaszczyk, ale czerwony dalej mi się nie podoba.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dysk moim zdaniem za słaby kontrast łapie. o i fakt, prosimy większe foty smoka ;)

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

.
Ostatnio zmieniony 11 gru 2010, o 22:58 przez Szymon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Uaaaa! Ogromne :D Ale niestety widać, że przejścia są jednak niepłynne. Postaraj się nakładać warstwy bardziej do siebie kolorystycznie zbliżone (mówię głównie o niebieskim).

ODPOWIEDZ