Amatorska galeria Leśnych Elfów 23.05.10. (Czarodziejka)

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów 17.03.10 (Wildzi)

Post autor: kubon »

może wydaje się tak tylko na zdjęciach - konie są pomalowane na szaro nawet je lekko pocieniowałem pień jest pomalowany na ciemny komando khaki i na ciemnym zdjęciu moze tego nie widać ale jednak ;)
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

podstawki jakies takei średnie.. pomaluj ten piasek
Obrazek

Bardzo Podły
Warzywo

Post autor: Bardzo Podły »

Na razie wygląda średnio, ale po pomalowaniu bedzie dużo lepiej(niepomalowane i pomalowane częsci kiepsko ze sobą grają)
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Jakie niepomalowane części :lol2:
Nie wiem o co wam chodzi patrze na te figurki i patrze i tak nic nie mopge zobaczyć co jest nie pomalowane :shock:

PS
@ARBAL Jaki polecasz kolor na piasek ??
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

Awatar użytkownika
Asgharoth
Mudżahedin

Post autor: Asgharoth »

hmm... myślę że chodzi im o koncepcję siwych drzewek które wyglądająna zdjęciach po prostu jak niepomalowane. :) poza tym światło na zdjęciach raczej słabe co trochę psuje efekt :)

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Mały up :

Obrazek
Obrazek
10 łuczników obiecana jakis czas temu - są nakładane tylko dwie warstwy ale mysle że calość zmierza już powoli w dobrym kierunku ( nie licząc twarzy i skóry bo tego ja ni w ząb nie ogarniam xP)

Obrazek
Obrazek
A tutaj lasek zrobiony na potrzeby turniejowe bo mnie ostatnio lekko zjechali ze nie mam własnego ;]

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

taka drobna uwaga

w lasku nie rośnie trawa
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Zwolin pisze:taka drobna uwaga

w lasku nie rośnie trawa
kubon pisze:A tutaj lasek zrobiony na potrzeby turniejowe bo mnie ostatnio lekko zjechali ze nie mam własnego ;]
To ma być turniejowy lasek...
No i nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu braknie. No i od kiedy w lasach nie rośnie trawa? Zrobić mam Ci specjalnie zdjęcie?
Obrazek
Jeszcze kilka innych przykładów. Widać, żeś z miasta i nigdy w lesie nie był...
http://www.agroweb.pl/gfx/las1.jpg
http://www.giganet.org.pl/foto_cyfrowe/ ... _park1.jpg

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Całość idzie w dobrym kierunku i oby tak dalej,jest trochę lepiej ale jeszcze kawał drogi do pokonania.Lasek fajny(może być :wink: )jak dołożysz parę drzewek będzie lepiej.

Awatar użytkownika
puszkin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: puszkin »

Tytuł: Re: Amatorska galeria Leśnych Elfów 17.03.10 (Wildzi) Odpowiedz z cytatem
Zwolin napisał(a):
taka drobna uwaga

w lasku nie rośnie trawa

kubon napisał(a):
A tutaj lasek zrobiony na potrzeby turniejowe bo mnie ostatnio lekko zjechali ze nie mam własnego ;]

To ma być turniejowy lasek...
No i nie bądź taki do przodu, bo Ci tyłu braknie. No i od kiedy w lasach nie rośnie trawa? Zrobić mam Ci specjalnie zdjęcie?
Przede wszystkim to w lesie rosną drzewa xD....

Popracuj nad skórą bo im więcej będziesz ćwiczył tym lepiej i ładniej malować będziesz później.

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Po długiej przerwie cos tu w końcu wrzucę ;) Długo nic nie malowałem ale jakiś czas temu dorwałem fajny model z Reapera który stał się u mnie czarodziejką :D Jeszcze bez podstawki ale też pojwi sie niedługo. Zapewne wraz z oddziałem Tancerzy ;) Na razie tyle ;)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

przydało by się jeszcze trochę pobawić z cieniowaniem szat, powyciągać bardziej zielony.
Rozumiem zielony makijaż u WE ale czemu ma też zielone gałki oczne? :P proponował bym zrobić jednak normalne oczy albo jakieś świecące. Przydał by się też jakiś akcent wyróżniający się kolorystycznie, freehand lub jakiś duszek np z któregoś z boxów WE doklejony na podstawkę.
Obrazek

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Oczy się dopiero uczę robić. w ogóle cud że ma wyszczególnione oczy :D A co do szat to zdjęcie jednak bardzo krzywdzi tę figurkę, aczkolwiek myślę że w porównaniu do poprzednich prac jest coraz lepiej ;)

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

gdzie to dziewczę ma łuk?

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No w.... pod szatami chowa 8)

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

nie jest tak źle (oczywiście dobrze tez nie :wink: )
widzę że rozpędziłeś się malując oczy i usta na zielono chybamiałeś pod ręką ten zielony, czy może nie masz innych farbek?
:wink: :wink:
]arrrr

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Generalnie jest coraz lepiej,świecące oczy mi się podobają,jeśli byłyby tylko u magiczki mogłyby podkreślać jej zdolności.Szata cieniowana dobrze choć przydałoby się jeszcze powyciągać.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

A ja mam pytanie, jak się nazywa ten model? Bo chociaż trochę figurek Reapera widziałam w życiu, ten musiałam przeoczyć... a jest cudna i bardzo pasuje do innych magiczek WE.

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

http://jotte.istore.pl/pl,product,31785 ... ghost.html

03170 : Lurien, Female Ghost

Pomyslałem dokładnie to samo kiedy ją zobaczyłem :D

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

a mi dwa modele w armii, w pozycji na krzyżyk, nie leżą :wink:

ODPOWIEDZ