Lenart`s Gallery [up. 17.04.2011 5x Glade Guards + 5x WW ]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Lenart`s Gallery [up. 17.04.2011 5x Glade Guards + 5x WW ]
Wiosna w ciemnej kniei to czas,
w którym natura powraca do życia, odradza się,
przynosi nie skrępowany niczym optymizm...
Po co?
Zakładam drugi "blog":) z powodu zaniedbania poprzedniego.
Co?
Armia WE którą zaczynam nareszcie intensywnie malować.
Moja Armia:
Motyw przewodni późna wiosna, raczej ciemna tonacja.
A więc:
*zacznę od mojego biurka, może to mało zachęcające, ale chciałem przedstawić potęgę WE
*łucznicy malowani ostatnio, uważam że to jeden z moich najładniejszych oddziałów
*teraz rzecz która stała się podstawowym rare: cannon DoW (dwarficki do imo te są najładniejsze)
*dryads
*wardancers
Na koniec pierwszego postu chce wyjaśnić to co wywołało duże poruszenie, to co na samym początku podlegało hucznym komentom,
było wynikiem problemów z łączem internetowym, przez co miałem problem z wrzuceniem zdjęć na serwer.
A sam tekst ze zdjęciem pojawił się z powodu mojego błędu, wiecie podgląd a wyślij to niewielka różnica;)
P.S. Niedługo skończę Waywatchers-ów
w którym natura powraca do życia, odradza się,
przynosi nie skrępowany niczym optymizm...
Po co?
Zakładam drugi "blog":) z powodu zaniedbania poprzedniego.
Co?
Armia WE którą zaczynam nareszcie intensywnie malować.
Moja Armia:
Motyw przewodni późna wiosna, raczej ciemna tonacja.
A więc:
*zacznę od mojego biurka, może to mało zachęcające, ale chciałem przedstawić potęgę WE
*łucznicy malowani ostatnio, uważam że to jeden z moich najładniejszych oddziałów
*teraz rzecz która stała się podstawowym rare: cannon DoW (dwarficki do imo te są najładniejsze)
*dryads
*wardancers
Na koniec pierwszego postu chce wyjaśnić to co wywołało duże poruszenie, to co na samym początku podlegało hucznym komentom,
było wynikiem problemów z łączem internetowym, przez co miałem problem z wrzuceniem zdjęć na serwer.
A sam tekst ze zdjęciem pojawił się z powodu mojego błędu, wiecie podgląd a wyślij to niewielka różnica;)
P.S. Niedługo skończę Waywatchers-ów
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, o 16:02 przez Lenart, łącznie zmieniany 17 razy.
To chyba jest galeria do pokazywania modeli . Ale to zdjęcie jest przepiękne moim zdaniem . Początkowo myślałem że to jest jakaś grafika komputerowa , nie ma co Masz talent. Keep it going .
I jeszcze jedno . Mogę się dowiedzieć gdzie to zdjęcie było robione ? ^^.
Mikizz pisze:To chyba jest galeria do pokazywania modeli . Ale to zdjęcie jest przepiękne moim zdaniem . Początkowo myślałem że to jest jakaś grafika komputerowa , nie ma co Masz talent. Keep it going .
Nice ...Lenart pisze:w googlach;)
Ale wstawisz tu jakieś modele tak ?
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Wrzuć normalnie te zdjęcia
Malowanie dobre, ale klimatu tyle co kot napłakał. Leśne elfy, "przytulacze drzew", ramię w ramię z krasnoludzkimi działami? No bez przesady. Nie podobają mi się te motylopodobne stwory.
Działka będą jeszcze zmienione. przede wszystkim obsługa będzie elficka ale na razie nie mam kasy na dwa cannony empire.
nie rozumiem dlaczego przytulacze drzew... a motyle to spity z boksa driad, są mi potrzebne żeby móc wystawiać 6x8 a lepsze to motylki;) niż gołe podstawki.
pzdr
nie rozumiem dlaczego przytulacze drzew... a motyle to spity z boksa driad, są mi potrzebne żeby móc wystawiać 6x8 a lepsze to motylki;) niż gołe podstawki.
pzdr
Wszystko mi sie podoba ale najbardziej driady tancerze i łucznicy na równym lecz też wysokim poziomie Lecz z naciskiem na łuczników ci troszeczkę bardziej niż tancerze mi sie podobaja . Ogólnie prace na poziomie
ps. też musze wykorzystać ten szatański plan podstawek z leśnym lichem jako driady
ps2. nie martw się mi sie duszki podobają
ps. też musze wykorzystać ten szatański plan podstawek z leśnym lichem jako driady
ps2. nie martw się mi sie duszki podobają
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Działa w tej armi... bluźnierca
Ale malowanko ładne Driady spoko, chociaż lepsi zdecydowanie łucznicy IMO. No i te runy(?) na działach...eh... ^
Ale malowanko ładne Driady spoko, chociaż lepsi zdecydowanie łucznicy IMO. No i te runy(?) na działach...eh... ^
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
no mój pierwotny post został usunięty to muszę napisać jeszcze raz zdjęcie bombowe! figurki bardzo fajnie pomalowane ale osobiście próbowałbym je porozjaśniać trochę! driady np.Na koniec pierwszego postu chce wyjaśnić to co wywołało duże poruszenie, to co na samym początku podlegało hucznym komentom,
p.s. no i nie ma to jak jerba mate woodelficki drink
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja tam wole krasnoludzkie napojeKefas pisze:p.s. no i nie ma to jak jerba mate woodelficki drink
Co do figsów, Jak już pisalem w poprzedniej twojej galerii: Kolorystyka "mało" oryginalna, ale samo malowanie bardzo schludne i czyste. Widać spory postęp patrząc na twoje pierwsze driady a np. na najnowszych łuczników. Jest kilka elementów nad którymi musisz jeszcze popracować (np. twarze) ale ogólnie przyjemna armia będzie jak ją całą pomalujesz
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
tez sie do koncertu zyczen:
co to za figurka w pierwszym rzedzie po lewej stronie? na okraglej podstawce? (bo to fiurka jest, tak?)
a co do malowania
to podobaja mi sie wlosy wardencerow i dzialka krasnoludzkie (poza tym dziwnym lisciem na jednym z nich).
co to za figurka w pierwszym rzedzie po lewej stronie? na okraglej podstawce? (bo to fiurka jest, tak?)
a co do malowania
to podobaja mi sie wlosy wardencerow i dzialka krasnoludzkie (poza tym dziwnym lisciem na jednym z nich).
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie