Demony -update 27.XI. Skulltaker
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ostatnie modele do armii Demonów. Na razie projekt uważam za skończony, może w przyszłości coś dodam. Ale póki co skupiam się na projektach do wh40k.
Nurglings:
Herald of Slaanesh
Daemonettes
and Beast of Nurgle No 2
Nurglings:
Herald of Slaanesh
Daemonettes
and Beast of Nurgle No 2
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
klimat troche taki light nurgle bo slaneshowcy to to nie sa ]:-> ale ogolnie ok nawet bardzo ok
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
-
- Chuck Norris
armia wypas! aż szkoda nią grac na polskich stołach.
ale serduszko mi zatrzepotało jak ujrzałem Umęczonego z Chronopii idealna figurka do tej armii ;p i jedna z moich ulubionych jakie malowałem dla ich firmy na pokazy do Anglii gdy chronopia weszła na rynek ... ehhh dawno to było tak sobie myśląc, hmmm gdzieś mi się nawet pałęta Potępiony - tez bardzo fajna podstawa do konwersji na Nugla p
ale serduszko mi zatrzepotało jak ujrzałem Umęczonego z Chronopii idealna figurka do tej armii ;p i jedna z moich ulubionych jakie malowałem dla ich firmy na pokazy do Anglii gdy chronopia weszła na rynek ... ehhh dawno to było tak sobie myśląc, hmmm gdzieś mi się nawet pałęta Potępiony - tez bardzo fajna podstawa do konwersji na Nugla p
świetna armijka, nawet plastikowy spawn fajnie wyszedł;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
zajebiaszczy płaszcz i tatuarze na heraldzie jak również tatuarze na demonetkach. bestia nurgla też spoko, dużolebsza niż oryginalne modele spownów.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
A to akurat oryginalny model spawna jest, z zestawu plastikowych spawnów GWbestia nurgla też spoko, dużo lepsza niż oryginalne modele spownów.
Dzięki wszystkim za komentarze, zabawne,że armia której założeniem było "skoro wredne GW rozbiło mi Chaos na 3 armie i mam kilka demonów które inaczej wędrują na półkę, to postaram się jak najmniejszym nakładem (przede wszystkim!) pieniędzy i wysiłku dobudować do nich resztę armii" zbiera tak pozytywne oceny
No, ale jak wspominałem, na razie kończę z Demonami. Mam dosć plastiku, czas na full-metal Sisters of Battle
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
Drobniutki update -Fiends of Slaanesh.
Zrobieni rzecz jasna z Tyranid Ravenerów (jeden nawet -niestety, też powinienem był zmienić -ma główkę takowego) Na stole do WFB nawet nie bardzo widać ich tyranidzkie korzenie. Szkoda, że ostatnio używam ich wyłącznie do wh40k, gdzie troszkę rzuca się to w oczy...:]
Szkoda że na fotkach nie widać efektu lśniącej obrzydliwości na niektórych częściach Diabląt ...
Zrobieni rzecz jasna z Tyranid Ravenerów (jeden nawet -niestety, też powinienem był zmienić -ma główkę takowego) Na stole do WFB nawet nie bardzo widać ich tyranidzkie korzenie. Szkoda, że ostatnio używam ich wyłącznie do wh40k, gdzie troszkę rzuca się to w oczy...:]
Szkoda że na fotkach nie widać efektu lśniącej obrzydliwości na niektórych częściach Diabląt ...
No nie powiem - Fiends obrzydliwi ^^ Ogólnie podoba mi się schemat kolorów. Pierwszy raz widzę arabskie demonetki B. fajne, choć trochę mnie drażnią za ciemne zagłębienia na skórze. Na innych modelach wydaje mi się, że nie są aż takie ciemne.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Kurczę, jak spojrzałam kątem oka i zobaczyłam brązowo-zieloną kolorystykę i gałęziopodobne kształty, to pierwsza myśl "o, fajne driadki"
Fiendzi w porządku, wprawdzie mi osobiście taka kolorystyka do Slaanesha średnio leży, ale zachowujesz konsekwencję w całej armii i to się chwali.
Swoją drogą, fajnie że odkopałeś ten swój temat, przypomniałeś mi naprawdę ładne figurki
Fiendzi w porządku, wprawdzie mi osobiście taka kolorystyka do Slaanesha średnio leży, ale zachowujesz konsekwencję w całej armii i to się chwali.
Swoją drogą, fajnie że odkopałeś ten swój temat, przypomniałeś mi naprawdę ładne figurki
- Tytanowy88
- Wałkarz
Miszcz jesteś w malowaniu nurglowych figurek. Gratuluje prace naprawdę zajebiście się komponują.
(pierwszy raz zobaczyłem ten blog).
(pierwszy raz zobaczyłem ten blog).
http://www.ultrasonline.com/ref/WronerS14/ zapraszam klikajcie
Co tu dużo mówić- Bloodthirster Odpowiednio bydlacki i napakowany, nie to co ten chudzielec z GW
Przecudny^^ I te czerwone sutki Wyłamuje się kolorystycznie z całej armii. Jedyne co mi się nie podoba w modelu to ten ochraniacz na nos.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Wyłamuje się kolorystycznie, bo jest z innej armii -zresztą zerknij na podstawkę