Nowy moderator na forum Płoty i Młoty
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nowy moderator na forum Płoty i Młoty
Prosze zgłaszać swojej kandydatury.
Na propozycje czekam do jutra do konca dnia.
Na propozycje czekam do jutra do konca dnia.
Zgłaszam się, moje zalety to:
-cztery lata na tym forum,
-mała częstotliwość spamu,
-częste przeglądanie forum,
-ogarnianie funkcji moda.
Pozdro Pamelson
-cztery lata na tym forum,
-mała częstotliwość spamu,
-częste przeglądanie forum,
-ogarnianie funkcji moda.
Pozdro Pamelson
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Zgłaszam się
Dużo na forum siedzę, nie prowadzę flamemów itp. zresztą sami widzicie
Dużo na forum siedzę, nie prowadzę flamemów itp. zresztą sami widzicie
-nie spamuje - no chyba że w temacie jest na to ogólne przyzwolenie (patrz temat HE dla początkujących)
-codziennie wchodzę na forum
-byłem modem na małym forum lokalnym ale niestety większość zapomniałem więc będę musiał sobie przypomnieć
-jestem człowiekiem praworządnym
zgłaszam się
-codziennie wchodzę na forum
-byłem modem na małym forum lokalnym ale niestety większość zapomniałem więc będę musiał sobie przypomnieć
-jestem człowiekiem praworządnym
zgłaszam się
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
panwie:
może nie dzisiaj (wczoraj) ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Nie dręcz ludzi człowieku praworządny, bo już przesadzasz z tym nawracaniemZwolin pisze:panwie:
dobra
już się nie odzywam ANtY
zgłaszanie się na stołek to coś złego ?
ja rozumiem jak byśmy sobie skakali do oczu by go zdobyć...
już się nie odzywam ANtY
zgłaszanie się na stołek to coś złego ?
ja rozumiem jak byśmy sobie skakali do oczu by go zdobyć...
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
zgłaszam się
zgłaszam się
T
Co masz do Orków?Jasiuuu pisze:ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
Jasiuuu pisze:ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
zgłaszam się
odczytaleś moją pemke kiedyś?
Już Cię zglosilem, Ziemko byl chętny, ale musialeś się zgodzić, a nic z tym nie zrobileś. Więc już, pisz do Ziemka i z miejsca masz to zaszczytne miano sprzątacza w plotach i mlotach (inaczej tego się chyba nie da nazwać? )
Tak łatwo się nie poddam! Ha!Kosa pisze:Jasiuuu pisze:ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
zgłaszam się
odczytaleś moją pemke kiedyś?
Już Cię zglosilem, Ziemko byl chętny, ale musialeś się zgodzić, a nic z tym nie zrobileś. Więc już, pisz do Ziemka i z miejsca masz to zaszczytne miano sprzątacza w plotach i mlotach (inaczej tego się chyba nie da nazwać? )
Nie znacie dnia, ani godziny, gdy zaatakuję ponownie.
tu 5 modów to malo
Masz pewnie spuchnięte, po ostatniej porażce... przez co masz teraz skuteczność tylko 99,9% przeciwko wszystkim...Marcins pisze:żebyś się nie zdziwił...gokish pisze:Mam większeMarcins pisze:zgłaszam się
tak dla jaj
to się zgłoszę
Modem zostaje Gokish - po znajmosci, bo wiem, ze to dobra osoba jako, ze jest w zarzadzie moje klubu i Jasiuuuu, bo to tez osoba rzetelna i pasuje klimatem do PiM