Nowy moderator na forum Płoty i Młoty
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nowy moderator na forum Płoty i Młoty
Prosze zgłaszać swojej kandydatury.
Na propozycje czekam do jutra do konca dnia.
Na propozycje czekam do jutra do konca dnia.
Zgłaszam się, moje zalety to:
-cztery lata na tym forum,
-mała częstotliwość spamu,
-częste przeglądanie forum,
-ogarnianie funkcji moda.
Pozdro Pamelson
-cztery lata na tym forum,
-mała częstotliwość spamu,
-częste przeglądanie forum,
-ogarnianie funkcji moda.
Pozdro Pamelson
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI![]()

KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Zgłaszam się
Dużo na forum siedzę, nie prowadzę flamemów itp. zresztą sami widzicie
Dużo na forum siedzę, nie prowadzę flamemów itp. zresztą sami widzicie

-nie spamuje - no chyba że w temacie jest na to ogólne przyzwolenie (patrz temat HE dla początkujących)
-codziennie wchodzę na forum
-byłem modem na małym forum lokalnym ale niestety większość zapomniałem więc będę musiał sobie przypomnieć
-jestem człowiekiem praworządnym
zgłaszam się
-codziennie wchodzę na forum
-byłem modem na małym forum lokalnym ale niestety większość zapomniałem więc będę musiał sobie przypomnieć
-jestem człowiekiem praworządnym
zgłaszam się
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
panwie:
może nie dzisiaj (wczoraj) ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Nie dręcz ludzi człowieku praworządny, bo już przesadzasz z tym nawracaniemZwolin pisze:panwie:

dobra
już się nie odzywam ANtY
zgłaszanie się na stołek to coś złego ?
ja rozumiem jak byśmy sobie skakali do oczu by go zdobyć...
już się nie odzywam ANtY
zgłaszanie się na stołek to coś złego ?
ja rozumiem jak byśmy sobie skakali do oczu by go zdobyć...
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
zgłaszam się
zgłaszam się

T
Co masz do Orków?Jasiuuu pisze:ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.

Jasiuuu pisze:ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
zgłaszam się
odczytaleś moją pemke kiedyś?
Już Cię zglosilem, Ziemko byl chętny, ale musialeś się zgodzić, a nic z tym nie zrobileś. Więc już, pisz do Ziemka i z miejsca masz to zaszczytne miano sprzątacza w plotach i mlotach (inaczej tego się chyba nie da nazwać?

Tak łatwo się nie poddam! Ha!Kosa pisze:Jasiuuu pisze:ten stołek to funkcja sprzątacza- ciecia forumowego , : ] wszystkich którzy myslą o tym jak o 'stołku' są z gatunku modów którzy lubieją się w popisywaniu się kredkami , szpanowaniu i ustawianiu po kątach według własnego widzimisie. Dobry admin to taki który wydziela a nie kasuje i który ostrzega pmką a nie postem z czerwoną kredką , dobry admin to taki który działa jak assasin nie jak orc.
zgłaszam się
odczytaleś moją pemke kiedyś?
Już Cię zglosilem, Ziemko byl chętny, ale musialeś się zgodzić, a nic z tym nie zrobileś. Więc już, pisz do Ziemka i z miejsca masz to zaszczytne miano sprzątacza w plotach i mlotach (inaczej tego się chyba nie da nazwać?)
Nie znacie dnia, ani godziny, gdy zaatakuję ponownie.

tu 5 modów to malo 

Masz pewnie spuchnięte, po ostatniej porażce... przez co masz teraz skuteczność tylko 99,9% przeciwko wszystkim...Marcins pisze:żebyś się nie zdziwił...gokish pisze:Mam większeMarcins pisze:zgłaszam się
tak dla jaj
to się zgłoszę

Modem zostaje Gokish - po znajmosci, bo wiem, ze to dobra osoba jako, ze jest w zarzadzie moje klubu i Jasiuuuu, bo to tez osoba rzetelna i pasuje klimatem do PiM