![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
W przeciwieństwie do WE
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: Barbarossa
Jak mam dostać coś takiego to nie chce nowegoVarinastari pisze:Przynajmniej mam 7-mo edycyjny book.![]()
W przeciwieństwie do WE
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ojeju jeju nic tylko sędziowie myślą o swoim interesie i premiują lizaki i VC. Policz, ile armii VC i Liz w sumie ma LS. Jedną. Moje VC. Tyle samo jest w LS armii WoCH. Lizakami nie gra nikt.. Powiedzenie "nie graj armiami spoza LS" nabiera kolorytu...
Nooo... Wreszcie zadziałało... Dlaczego nikt z Was wcześniej się nie wypowiadał na ten temat ? Gram zarówno Lizakami jak i WoCh-em i widzę siłę prezentowana przez jedna i druga armię. Lizakom zabranie jednego działka i dodanie skinków wyjdzie na zdrowie, helka do spółki z działkiem kłuje w oczy. Powiedz mi; co jest grane ? W jakim celu to robicie ? Balancing patch miał za cel wyrównywanie szans wszystkich armii a nie pierwszej piątki, po co robicie zmiane która osłabi armie średnie a mocnym nic nie zabierze ? Czy to ma być balancing patch czy fluffing patch ? Co ma wyrównywanie szans wspólnego z klimatem ? Byłem waszym wielkim zwolennikiem, uwielbiam zmiany na lepsze w naszej ukochanej grze, do dziś naprawialiście błędy których nie ogarniali twórcy AB a teraz co ? Zakłuły działka w Lizakach bo wygrały jakieś turnieje na szczycie i w imię tego dostało sie bogu ducha winnym mortalom i welfom ? Sorki za prowokacje bo na poprzednie posty po prostu nie odpowiadaliście, do Waszego tajnego forum nie mam dostępu, chciałem sprowokować jakąkolwiek dyskusję zamiast obudzić się jutro z ręką w nocniku i figurkami do wywalenia do śmietnika... Jeszcze raz zapraszam do szybkiej dyskusji PRZED opublikowaniem patcha...Barbarossa pisze:Ojeju jeju nic tylko sędziowie myślą o swoim interesie i premiują lizaki i VC. Policz, ile armii VC i Liz w sumie ma LS. Jedną. Moje VC. Tyle samo jest w LS armii WoCH. Lizakami nie gra nikt.. Powiedzenie "nie graj armiami spoza LS" nabiera kolorytu...
Dlatego z takimi cytatami jak powyżej w moich oczach wychodzisz na buca i pieniacza. Sorry geronimo, taka prawda. A działka DoW zostały ograniczone z uwagi na wrzask o klimacie tudzież braku klimatu. Działko DoW czy MMM to dobrze wyważone punktowo jednostki, które mają swoje wyraźne mocne i słabe strony. Balansowanie armii poprzez zakazywanie DoW w TOP5, gdzie rare'y są różnej jakości (W Delfach działek DoW nie uświadczysz, w lizakach 2), to śmiech na sali. Jeśli byśmy już mieli ograniczać Liz/VC, to na pewno nie poprzez ograniczenia DoW. Chcesz rozmawiać na poziomie - przedstawiaj argumenty. Np. dlaczego Lizaki/VC są za mocne? Bo tak uznałeś z kumplem przy piwie? Wyniki turniejów zapodaj, to można gadać. Wrzaski o stronniczości starannie ignorujemy.