Niestety jakość zdjęć trochę pozostawia do życzenia,
zdjęcia poniżej....
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nie chcę Cię zniechęcać ale przemyśl to dobrze. Ja swoją armię krasnoludów robię w NMM i zaczynam tego żałować. Gdybym malował w metalikach miałbym już na 4-5k pomalowane, tak mam na 2,5+ k i jak patrze na niektóre modele (np. ironbreakers) to mnie osłabia po prostuGromo pisze: Co do NMM to zdaję sobie sprawę, że będę musiał robić całą armię w tej konwencji.
Rakso dobrze gada, też zacząłem swoje Lizaki malować w NMM, po 2 oddziałach pożałowałem tego (z samym nmm schodziło tyle czasu co z całą resztą modelu) w końcu się zdenerwowałem i przemalowałem używając metalików.Rakso_The_Slayer pisze:Nie chcę Cię zniechęcać ale przemyśl to dobrze. Ja swoją armię krasnoludów robię w NMM i zaczynam tego żałować. Gdybym malował w metalikach miałbym już na 4-5k pomalowane, tak mam na 2,5+ k i jak patrze na niektóre modele (np. ironbreakers) to mnie osłabia po prostuNo ale jak się już zaczęło to trzeba brnąć dalej z krasnoludzkim uporem. Wiem tylko, że mój WoCH i Lizaki będę już robił metalikami
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie