Masz jakiś problem ze sobą czy cos ?swieta_barbara pisze:To nic osobistego, ale: smialo!szafa@poznan pisze:1 zdanie komentarza do LS:
Po wprowadzeniu Patcha do orków było troche dyskusji, ale ZNACZNIE mniej niż teraz. A teraz boosta dostała armia znacznie slabsza od orków! Zastanówcie się, czemu tak jest, i czy może przypadkiem tacy jak infernal nie ma odrobiny racji.
I 1 zdanie ogólne:
Własnie przez takie podejście coraz bliżej mi nie do "zmień armię", tylko do: "zmien system".przeszkadzaja Ci LT? Zmien armie.
Jestem przecietnym graczem, daleko mi do crusa bestiami czy thuriona mortalami w dawnych czasach. Jednak uważam że jakos tam ogrniam ta grę, i jak demonami wygrywam praktycznie wszystkie bitwy z podobnymi sobie skillem graczami, a mortalami i wochem przegrywam z niemalże każdym graczem który weźmie topową armię, to biorac pod uwage fakt że nie bawi mnie ani granie chamsko przegietymi demonami, ani warzywami pokroju woch/bestii, w pewnym momencie po prostu przestanę przychodzić na turnieje, pamperki zostawię sobie do klimatycznych bitewek po domach a permanentnie przesiąde sie na warmaszyny i hrody.
@ Jankiel
po prostu tylko mała część batlowców zagląda do tego tematu a jeszcze mniejszej ilosci chce sie tu coś pisać.
Na róznych podforach są przecierz tematy gdzie ludzie tyskutują jakie zmiany w armiach mogły by zostać wprowadzone w BP