Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: GraveDigger & Kacper [up 25.03.10]
To jeszcze taki mały upik ode mnie. Jest ich 15 ale nie chcialo mi sie wiecej fotografowac i tak wszystkie sa takie same;p A gravedigger musi do mnie koniecznie wpasc zrobić jakieś lepsze fotki ;p
- GraveDigger
- Chuck Norris
Ty mi nie mów co ja muszę
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
skrzydla sa od starych (4-5ed) harpi... z tym ze przedzielone i wklejone pod innym kontem niz bazowe... zreszta raczej nie sa oryginalne
a figurki jak i ich pomalowanie bardzo fajne
a figurki jak i ich pomalowanie bardzo fajne
Najładniejsze konwersje harpii/furii jakie widziałem. Te skrzydła są zdecydowanie najlepsze, tylko bardzo ciężko dostępne, podobnie jak demonetki. Więc 15 takich panienek wymagało sporo szukania.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Bardzo fajne malowanie Abominacji
Podoba mi się.
Niestety była robiona na 50*50 i dlatego mała wydaje się na dużej obiecuję jednak że następna którą zaprezentuje Kacper dla Cosma będzie zdecydowanie większa i bardziej atrakcyjna [ choć też robiłem ją na 50-tkę i wierzcie lub nie zmieściłem ]
Podoba mi się.
Niestety była robiona na 50*50 i dlatego mała wydaje się na dużej obiecuję jednak że następna którą zaprezentuje Kacper dla Cosma będzie zdecydowanie większa i bardziej atrakcyjna [ choć też robiłem ją na 50-tkę i wierzcie lub nie zmieściłem ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- GraveDigger
- Chuck Norris
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Moim zdaniem klasa jak rozumiem skrzydła są zdejmowane, stąd te szczeliny? Bardzo fajny jaszczur, dobry pomysł z konwersją ze smoka, jeźdźcy też spoko, szczególnie szaman mi się podoba jedynie jego prawe skrzydło... albo mi się wydaje albo ma nieco inne kolorki od wewnętrznej strony i wygląda nieco gorzej niż pozostałe.
Ale ogólnie syto
Ale ogólnie syto
@ bless
B. Ładny model, super malowanko i magnesowi jeźdzcy tez dają rade
Jedyne co mi sie w nim nie podoba to rogi- IMO lepiej by wyglądały od brązowego, ale to kwestia gustu.
Mam jedno pytanko - na zdjęciu od tyłu, w miejscu gdzie skrzydła są przyczepione są po bokach spore szpary - specjalnie czy to po prostu swego rodzaju niedopatrzenie?
B. Ładny model, super malowanko i magnesowi jeźdzcy tez dają rade
Jedyne co mi sie w nim nie podoba to rogi- IMO lepiej by wyglądały od brązowego, ale to kwestia gustu.
Mam jedno pytanko - na zdjęciu od tyłu, w miejscu gdzie skrzydła są przyczepione są po bokach spore szpary - specjalnie czy to po prostu swego rodzaju niedopatrzenie?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- GraveDigger
- Chuck Norris
@Rakso_The_Slayer ta jest, skrzydła na magnesy, na początku tych szczelin nie było, dopiero po doklejeniu siodła okazało się ze trzeba trochę pokombinować żeby w ogóle się dało je doczepić i tak jakoś to w rezultacie średnio wyszło. Co do prawego skrzydła to masz racja, coś dziwnego dzieje się na tych fotach, ale jak przyjrzałem się modelowi w realu to raczej nie widzę tam takiej anomalii... magia telewizji
@Jagal no niestety niedopatrzenie właśnie
@Jagal no niestety niedopatrzenie właśnie
UP
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
cielsko mi jakoś wyglądało na starego smoka i stąd pomyłka. Ale cóż... ja tam się znam na krasnoludach a nie na zielonychbless pisze:To nie konwersja, ale oryginalny 5-edycyjny Wyvern. Ech, ta mlodziez...Rakso_The_Slayer pisze: Bardzo fajny jaszczur, dobry pomysł z konwersją ze smoka,
Skoro tak to nie mam zastrzeżeńGraveDigger pisze:@Rakso_The_Slayer ta jest, skrzydła na magnesy, na początku tych szczelin nie było, dopiero po doklejeniu siodła okazało się ze trzeba trochę pokombinować żeby w ogóle się dało je doczepić i tak jakoś to w rezultacie średnio wyszło. Co do prawego skrzydła to masz racja, coś dziwnego dzieje się na tych fotach, ale jak przyjrzałem się modelowi w realu to raczej nie widzę tam takiej anomalii... magia telewizji