Co do hostów to uważam, że nie powinny się aż tak świecić jak głowy ale powinny być jaśniejsze od szat.
Podrzucam hasło na sztandar DoCh: "I'm the Devil ! I love Metal !"
Rakso_The_Slayer pisze:Sex, Drugs, Rock'n'Roll? Chyba ukradnę pomysł i jak będę robił sztandar jakiejś slaaneshowej jednostce w moim Chaosie to walnę takie hasło
Kurdę... Chyba muszę to opatentować...
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
jak na razie pozytywne wrażenie chociaż uważam osobiście że jak Manfred to tylko wersja na koniu... nie dość że te nogi jakieś takie lewe to jeszcze przy tej opcji płaszcz średnio pasuje.
no zgadzam się z raksem. on poprostu wygląda jakby chciał polecieć z tym płaszcze "na koniec świata i jeszcze dalej". początek fajnie więc więcej nie narzekam
Figurka wygląda jakby się bronił przed wichurą nawet rękojeść mu się wygięła od miecza a kosą łapie płaszcz żeby mu nie odleciał , malowanie za to klasa .
Nie wiem, czemu tak Wam się ten płaszcz nie podoba. Wg. mnie to chyba najlepszy element figurki. Jest dzięki temu taka dynamiczna. Może jak pomaluję, to będzie robił inne wrażenie
Wiem, że na zdjęciu za dużo nie widać, ale co sądzicie o tym raczkującym nmm?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Skóra wyszła bardzo fajnie
Jeśli chodzi o złoty nmm to wyszedł ok. Jeśli chodzi o zbroję to proponuję dodac kropelkę niebieskiej farby. Nie będzie zbyt widoczna w całościowym efekcie, a nmm będzie wychodził lepiej.