Tfurczość BEM - Damselka 29.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Re: Tfurczość BEM - Sztandar WIP 6.04

Post autor: Skavenblight »

Sztandar rozwala :D Do DE powinien pasować, chociaż Chaos też mógłby iść z takim hasłem ;)

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Chaos to raczej z hasłem "Wódka, dziwki, konserwy - death metal bez przerwy" :wink:

A sam sztandar mi się bardzo podoba i jak na pierwsze próby NMM wyszło naprawdę świetnie. Wy kobiety jednak macie wrodzony talent do malowania :P
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Sex, Drugs, Rock'n'Roll? Chyba ukradnę pomysł i jak będę robił sztandar jakiejś slaaneshowej jednostce w moim Chaosie to walnę takie hasło :)

Sztandar wygląda fajnie, technicznie można się doczepić do niektórych rzeczy ale w sumie mi się podoba.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Co do hostów to uważam, że nie powinny się aż tak świecić jak głowy ale powinny być jaśniejsze od szat.
Podrzucam hasło na sztandar DoCh: "I'm the Devil ! I love Metal !"
Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Rakso_The_Slayer pisze:Sex, Drugs, Rock'n'Roll? Chyba ukradnę pomysł i jak będę robił sztandar jakiejś slaaneshowej jednostce w moim Chaosie to walnę takie hasło :)
Kurdę... Chyba muszę to opatentować...
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Fajne prace. Hosty mi się strasznie podobają, takie nietypowe :) sztandar też ciekawy, udany fh i pierwszy nmm

anonimbs
Pseudoklimaciarz

Post autor: anonimbs »

nie bardzo kumam co to ren pasek żółty przez środek sztandaru ?

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Wypadek przy pracy :P
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Lazur pisze:Podrzucam hasło na sztandar DoCh: "I'm the Devil ! I love Metal !"
Tenacious D :lol2:

Sztandar bardzo fajny, hosty również (nawet fajnie prezentują, pomimo że to chyba najgorsze modele GW).
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

eliah91 pisze:
Lazur pisze:Podrzucam hasło na sztandar DoCh: "I'm the Devil ! I love Metal !"
Tenacious D :lol2:

Sztandar bardzo fajny, hosty również (nawet fajnie prezentują, pomimo że to chyba najgorsze modele GW).
Aye!
Nay! Są gorsze :)
Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Miało nie być malowania, no ale co zrobisz... Wip dla mojego niedobrego chłopaka (bo dał figurkę do pomalowania ;) ).

Sru:

Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

jak na razie pozytywne wrażenie chociaż uważam osobiście że jak Manfred to tylko wersja na koniu... nie dość że te nogi jakieś takie lewe to jeszcze przy tej opcji płaszcz średnio pasuje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

no zgadzam się z raksem. on poprostu wygląda jakby chciał polecieć z tym płaszcze "na koniec świata i jeszcze dalej". początek fajnie więc więcej nie narzekam :D

a i chyba ci mieczy na dole zgiął.

Awatar użytkownika
Deliberitus886
Mudżahedin

Post autor: Deliberitus886 »

Figurka wygląda jakby się bronił przed wichurą nawet rękojeść mu się wygięła od miecza a kosą łapie płaszcz żeby mu nie odleciał , malowanie za to klasa .
Widzę Wszystko

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Kolor skóry świetny. Figurka zapowiada się ciekawie.
Come crawling faster, obey your Master...

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Skóra twarzy doskonała.Co do samego modelu to płaszczyk koszmar.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Mieczyk odegnę ;)

Nie wiem, czemu tak Wam się ten płaszcz nie podoba. Wg. mnie to chyba najlepszy element figurki. Jest dzięki temu taka dynamiczna. Może jak pomaluję, to będzie robił inne wrażenie :)

Wiem, że na zdjęciu za dużo nie widać, ale co sądzicie o tym raczkującym nmm?

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Dla mnie NMM fajowy :) W ogóle bardzo fajnie się zapowiada ;)

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Skóra wyszła bardzo fajnie =D>
Jeśli chodzi o złoty nmm to wyszedł ok. Jeśli chodzi o zbroję to proponuję dodac kropelkę niebieskiej farby. Nie będzie zbyt widoczna w całościowym efekcie, a nmm będzie wychodził lepiej.
Obrazek Obrazek Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

skora faktycznie fajnie wyszla ale byla by jeszcze lepsza gdyby pod oczami troche warlock purple bylo ;)
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ