to jestem w tych lepszych ?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
as Jankiel said- klocek warriorów krasiowych z dwurakami nabiera sensu..
Będę musiał wreszcie domalować WE. Speciale i rare taniutkie, herosi tak samo, a cory nie są słabe.IMHO ograniczenia % ssą - chyba że będą dodatkiem do slotów.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Cory są świetne – ja wystawiam 7 na 2350.Jankiel pisze:Będę musiał wreszcie domalować WE. Speciale i rare taniutkie, herosi tak samo, a cory nie są słabe.IMHO ograniczenia % ssą - chyba że będą dodatkiem do slotów.
Laik jak wystawiasz 7 to niewiele.ja wystawiam minimum 60 lukow do tego 3x driady i jeszcze czasem gladowLaik pisze:Cory są świetne – ja wystawiam 7 na 2350.Jankiel pisze:Będę musiał wreszcie domalować WE. Speciale i rare taniutkie, herosi tak samo, a cory nie są słabe.IMHO ograniczenia % ssą - chyba że będą dodatkiem do slotów.
Speciale są tanie a co do rarów - brokuł nie, reszta tak.
Ciekawe zatem, jak będzie można rozpraszać czary grając bez magów i kto będzie ponosił konsekwencjeŻaba pisze:* Dispel attempts to be made by specific wizards (presumable your casting level is beneficial for dispelling spells)
próby rozpraszania czarów wykonują konkretni czarodzieje - ich poziom ma na to wpływ
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie