Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
- morgan10005
- Falubaz
Re: Wielka Inkwizycja Master 24-25.04.2010
Zastanawiamy się czy tworzyć nowe mapki czy wrzucić stare. Przy opcji nowe przed weekendem będzie ciężko, a raczej niemożliwe.
Może tylko mi się wydaje, ale zwykle przynajmniej dwa tygodnie przed masterem regulamin jest już gotowy. Nie żebym się czepiał, nie zależy mi na tym aż tak bardzo, ale na poprzednich paru stronach kilka osób narzekało min. na późne wrzucenie oceny malowania.
- morgan10005
- Falubaz
Ocena malowania była wrzucona 7 kwietnia- 17 dni przed turniejem.
Mapki (chyba) nie są najważniejsze dlatego zostawiliśmy je na koniec.
Mapki (chyba) nie są najważniejsze dlatego zostawiliśmy je na koniec.
Miałem być ale mnie nie będzie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- morgan10005
- Falubaz
Jeśli będą miejsca, będziesz miał poprawną rozpiskę itp to nie powinno być problemu. Ale nie dostaniesz dodatkowych punktów, sprawdzanie rozpiski może trochę potrwać (w najczarniejszej wersji nie zdążymy jej sprawdzić przed 1 bitwą) i inne nieprzewidziane problemygoboss pisze:jak przyjadę w sobotę rano nie wysyłając zgłoszenia z rozpą i wszystkimi potrzebnymi rzeczami to będę mógł zagrać czy potrzebujecie potwierdzenia mailowego?
@ Gobos wyślij rozpę i zaznacz w zgłoszeniu że nie jesteś pewien czy dotrzesz - sorki Andrzej
@ Pasiak - z mapkami jest ten problem że tereny zjeżdżają się z kilku miejsc - generalnie nie będzie terenów tematycznych (np. same jeziorka) - będziemy opierać się na terenach z poprzednich WI - generalnie odpowiedniki terenów z EURO dla większych stołów co nigdy nie stanowiło to problemu
miłego,
Ż.
@ Pasiak - z mapkami jest ten problem że tereny zjeżdżają się z kilku miejsc - generalnie nie będzie terenów tematycznych (np. same jeziorka) - będziemy opierać się na terenach z poprzednich WI - generalnie odpowiedniki terenów z EURO dla większych stołów co nigdy nie stanowiło to problemu
miłego,
Ż.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2010, o 11:29 przez Żaba, łącznie zmieniany 1 raz.
- morgan10005
- Falubaz
Odnośnie zgłoszonych:
7 osób przeszło weryfikacje rozpisek na 4300
zgłoszenie przysłała 1 para
Czyli razem 9 osób
Z MSWiA i Inkwizytora będzie grało około 10 osób w zależności od potrzeb.
Dokładniejszy plan dni wrzucimy niedługo
7 osób przeszło weryfikacje rozpisek na 4300
zgłoszenie przysłała 1 para
Czyli razem 9 osób
Z MSWiA i Inkwizytora będzie grało około 10 osób w zależności od potrzeb.
Dokładniejszy plan dni wrzucimy niedługo
Witam.
Pozwolę sobie odpowiedzieć, gdyż nieźle się ubawiłem z tą sytuacją "alarmową".
Rozpiski na turniej w ogromnej większości przysyłane są ostatniego dnia zgłoszeń.
Nie jest to dziwne, gdyż praktycznie wszyscy kminią jescze rozpiski, lub je testują.
Kędzior rozumiem, że Ty jesteś w tej jednej zgłoszonej parze i stąd ten niepokój?
Co do zapisów, to są będą one od 8.30, ale osoby spóźnione oczywiście zagrają, lecz będą dostawiani ze sobą. Na wszelki wypadek mamy też rezerwowego.
Pozdrawiam
Holan
Pozwolę sobie odpowiedzieć, gdyż nieźle się ubawiłem z tą sytuacją "alarmową".
Rozpiski na turniej w ogromnej większości przysyłane są ostatniego dnia zgłoszeń.
Nie jest to dziwne, gdyż praktycznie wszyscy kminią jescze rozpiski, lub je testują.
Kędzior rozumiem, że Ty jesteś w tej jednej zgłoszonej parze i stąd ten niepokój?
Co do zapisów, to są będą one od 8.30, ale osoby spóźnione oczywiście zagrają, lecz będą dostawiani ze sobą. Na wszelki wypadek mamy też rezerwowego.
Pozdrawiam
Holan
- morgan10005
- Falubaz
Wersja testowa (z racji robienia nowych) mapek powinna pojawić się około północy
- morgan10005
- Falubaz
mapki:
Ostateczna wersja mapek.
Na ostatnich stołach niektóre mogą ulec zmianie po dokładnym przeliczeniu terenów.
Ostateczna wersja mapek.
Na ostatnich stołach niektóre mogą ulec zmianie po dokładnym przeliczeniu terenów.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, o 12:17 przez morgan10005, łącznie zmieniany 2 razy.
- morgan10005
- Falubaz
Od tego czy to co przedstawiłem bedzie zaakceptowane
Masz stół całkowicie bez lasów ale już taki bez górek nie.
Dlaczego?
Na tak dużych stołach powinien być balans terenowy.
Pisałeś żadnych monotematycznych a ten pierwszy takie właśnie sprawia wrażenie...
Dlaczego?
Na tak dużych stołach powinien być balans terenowy.
Pisałeś żadnych monotematycznych a ten pierwszy takie właśnie sprawia wrażenie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned