BP 1.61
Moderator: Barbarossa
O nowy topic do spamu
Jest zajebiście. Teraz wystarczy czekać na 8ed![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chętnie bym sobie powalczył teraz z ogrami. Już zapomniałem w ogóle jak to wygląda i takie tam
Im nowsza wersja bez wątpienia tym lepsza.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jest zajebiście. Teraz wystarczy czekać na 8ed
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Chętnie bym sobie powalczył teraz z ogrami. Już zapomniałem w ogóle jak to wygląda i takie tam
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To powinno zakończyć te całe whine'y, szczególnie ze strony niektórych graczy WoCH i WE.
Same zmiany wydają mi się iście idealne chyba dla każdego (choć pewnie gracze, których armie teraz w ogóle dział nie mogą wziąć, w szczególności Lizzie i HE, zaraz zaczną swój whinefest), jak na aktualny stan rzeczy. Teraz tylko czekać na 8ed.
Same zmiany wydają mi się iście idealne chyba dla każdego (choć pewnie gracze, których armie teraz w ogóle dział nie mogą wziąć, w szczególności Lizzie i HE, zaraz zaczną swój whinefest), jak na aktualny stan rzeczy. Teraz tylko czekać na 8ed.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Przeca He mają bolce a gracze lizaków przeżyjąMac pisze:To powinno zakończyć te całe whine'y, szczególnie ze strony niektórych graczy WoCH i WE.
Czyli aby LS wprowadziło zmiany do BP należy whinować z odpowiednio dużym natężeniem? Eh...
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Teraz to jest BOOST dla ogrów
Mam nadzieje, że ludzie powyjmują tę armię z szaf i zacznie się ona pojawiać szerzej na stołach. Bo dzięki obecnemu BP nie trzeba już w desperacji czekać na nowy book (który nawet nie jest nawet jeszcze przewidziany do tworzenia według Harrego z Warseera)
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
DE - BolceSoCiu pisze:Czemu WE moga miec cannnony, a DE i HE nie?.Znowu dostali Ci co najbardziej jęczeli?.Brak cannonow zaboli tak naprawde wylacznie VC.Tak trzymac.
edit:ogry wyszly kozacko i za to macie plusa.Ale cannony
chlip...
HE - Bolce
Brack cannonów zaboli VC? Z top to stratę mają lizaki ale ją przeżyją VC to nie widziałem aby cannona miały kiedyś,
hoda+50 glade guardow to nic prawda?.gokish pisze: DE - Bolce
HE - Bolce
Brack cannonów zaboli VC? Z top to stratę mają lizaki ale ją przeżyją VC to nie widziałem aby cannona miały kiedyś,
A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
Nie przesadzaj często do imprezki varg dołączaSociu pisze:A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A tak na poważnie:
Istny wysyp był tych armatek DoW w wampach.
Po prostu na co drugim stole.
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, o 21:20 przez eliah91, łącznie zmieniany 1 raz.
![Obrazek](http://images67.fotosik.pl/668/b54a419c25d55655gen.jpg)
SoCiu pisze:Czemu WE moga miec cannnony, a DE i HE nie?.Znowu dostali Ci co najbardziej jęczeli?.Brak cannonow zaboli tak naprawde wylacznie VC.Tak trzymac.
edit:ogry wyszly kozacko i za to macie plusa.Ale cannony
chlip...
SoCiu pisze:hoda+50 glade guardow to nic prawda?.gokish pisze: DE - Bolce
HE - Bolce
A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
weź się nie kompromitujSoCiu pisze:zdejmuja engine,odginaja szarze, odbijaja smieci sa lepsi od swoich odpowiednikow w innych armiach.Gdzie tu pojechalem?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ps. mo narazie BP pasi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.