BP 1.61
Moderator: Barbarossa
O nowy topic do spamu
Jest zajebiście. Teraz wystarczy czekać na 8ed
Chętnie bym sobie powalczył teraz z ogrami. Już zapomniałem w ogóle jak to wygląda i takie tam Im nowsza wersja bez wątpienia tym lepsza.
Jest zajebiście. Teraz wystarczy czekać na 8ed
Chętnie bym sobie powalczył teraz z ogrami. Już zapomniałem w ogóle jak to wygląda i takie tam Im nowsza wersja bez wątpienia tym lepsza.
To powinno zakończyć te całe whine'y, szczególnie ze strony niektórych graczy WoCH i WE.
Same zmiany wydają mi się iście idealne chyba dla każdego (choć pewnie gracze, których armie teraz w ogóle dział nie mogą wziąć, w szczególności Lizzie i HE, zaraz zaczną swój whinefest), jak na aktualny stan rzeczy. Teraz tylko czekać na 8ed.
Same zmiany wydają mi się iście idealne chyba dla każdego (choć pewnie gracze, których armie teraz w ogóle dział nie mogą wziąć, w szczególności Lizzie i HE, zaraz zaczną swój whinefest), jak na aktualny stan rzeczy. Teraz tylko czekać na 8ed.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
Przeca He mają bolce a gracze lizaków przeżyją [wolę te 10 skinków więcej] i się zapluje powoli LTMac pisze:To powinno zakończyć te całe whine'y, szczególnie ze strony niektórych graczy WoCH i WE.
Czyli aby LS wprowadziło zmiany do BP należy whinować z odpowiednio dużym natężeniem? Eh...
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
Teraz to jest BOOST dla ogrów Mam nadzieje, że ludzie powyjmują tę armię z szaf i zacznie się ona pojawiać szerzej na stołach. Bo dzięki obecnemu BP nie trzeba już w desperacji czekać na nowy book (który nawet nie jest nawet jeszcze przewidziany do tworzenia według Harrego z Warseera)
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
DE - BolceSoCiu pisze:Czemu WE moga miec cannnony, a DE i HE nie?.Znowu dostali Ci co najbardziej jęczeli?.Brak cannonow zaboli tak naprawde wylacznie VC.Tak trzymac.
edit:ogry wyszly kozacko i za to macie plusa .Ale cannony chlip...
HE - Bolce
Brack cannonów zaboli VC? Z top to stratę mają lizaki ale ją przeżyją VC to nie widziałem aby cannona miały kiedyś,
hoda+50 glade guardow to nic prawda?.gokish pisze: DE - Bolce
HE - Bolce
Brack cannonów zaboli VC? Z top to stratę mają lizaki ale ją przeżyją VC to nie widziałem aby cannona miały kiedyś,
A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
Nie przesadzaj często do imprezki varg dołączaSociu pisze:A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
A tak na poważnie:
Istny wysyp był tych armatek DoW w wampach.
Po prostu na co drugim stole.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, o 21:20 przez eliah91, łącznie zmieniany 1 raz.
SoCiu pisze:Czemu WE moga miec cannnony, a DE i HE nie?.Znowu dostali Ci co najbardziej jęczeli?.Brak cannonow zaboli tak naprawde wylacznie VC.Tak trzymac.
edit:ogry wyszly kozacko i za to macie plusa .Ale cannony chlip...
SoCiu pisze:hoda+50 glade guardow to nic prawda?.gokish pisze: DE - Bolce
HE - Bolce
A teraz bedziesz widzial wylacznie baske z 5 chlopakow.Fajnie co?Nie zobaczysz teraz rzeczywiscie innych wampirow.
weź się nie kompromitujSoCiu pisze:zdejmuja engine,odginaja szarze, odbijaja smieci sa lepsi od swoich odpowiednikow w innych armiach.Gdzie tu pojechalem?
ps. mo narazie BP pasi Nic mi nie dali ale przynajmniej nie zabrali i oddali Armatki To byle do nowej ed.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.