Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Re: Gorąca parówka w Enklawie 24.04.2010 Wrocław

Post autor: Khuman »

loko pisze:kuman to bylo ponizej pasa.
Ty daj lepiej rozpe na prv a nie komentuj, i dajesz pretekst do napisania następnego głupiego posta... przecie na początku mieli grać razem tak coś pamiętam :?

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

" Krytykować może każdy głupiec. I wielu z nich tak robi. " — Winston Churchill

Mój jeden z ulubionych cytatów, zawsze znajdzie poparcie na forum.

Co do pary, nie swatajcie mnie z nikim ponieważ ja gram sam. :wink:

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Janiszek nie pyskuj Marysiowi bo Nemezis z gorylem Manfrredem za kare wpadnie do Ciebie!

:D

Janiszek & Marys, cala strona spamu, gratuluje, wasze komentarze zostawcie dla siebie, chyba ze popisujecie sie przed kims, ale ja tam jestem nieczuly na takie umizgi. Nie wiem ktory z was jest starszy a ktory mlodszy, ale rozmowa na poziomie 7 i 9 latka potrafi byc bardziej na temat! Prosze sie kontrolowac, nastepne przepychanki beda kasowane bez ostrzezenia. Co do tego posta to jeszcze nie rozgryzlem jego ukrytego sensu wiec zostaje- pozdrawiam Lohost
Obrazek

Janiszek
Masakrator

@ Kuman wysłałem ci rozpiskę, wszystko okay tylko mam wywalic 2 mengili aby miec muzyków na fastach.
Już nie będę się wypowiadał na ile to mądry pomysł. Nie o to chodzi.
Twierdzisz, że uwarunkowujesz swoje zmiany klimatem, to powiedz mi proszę czy armia w której walczą Asarnil of Dragonlord High elficki smoczy lord i 15 Dark elfickich mengili, jest klimatyczna? No chyba nie.
I to przykład jedynie tego, że nie znasz fluffu czy jednostkach z różnych armii. A to dochodzi do bublów.
Tak więc ten pomysł podkreślam jest chybiony. Ale go akceptuje. Mogą usunąc z rozpy 2 mengili.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Marcins pisze:jest ktoś jeszcze kto nie ma pary?
hmmmmm... ty pomocie szczurzy np. ja!!!

pamiętasz???!!!

:D :D (nie brać tego do siebie) :D :D
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, o 11:27 przez JarekK, łącznie zmieniany 1 raz.
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

znalazłoby się ewentualnie jedno wolne miejsce?

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Janiszek pisze:@ Kuman wysłałem ci rozpiskę, wszystko okay tylko mam wywalic 2 mengili aby miec muzyków na fastach.
Już nie będę się wypowiadał na ile to mądry pomysł. Nie o to chodzi.
Twierdzisz, że uwarunkowujesz swoje zmiany klimatem, to powiedz mi proszę czy armia w której walczą Asarnil of Dragonlord High elficki smoczy lord i 15 Dark elfickich mengili, jest klimatyczna? No chyba nie.
I to przykład jedynie tego, że nie znasz fluffu czy jednostkach z różnych armii. A to dochodzi do bublów.
Tak więc ten pomysł podkreślam jest chybiony. Ale go akceptuje. Mogą usunąc z rozpy 2 mengili.

Pozdrawiam
eh... mengile i ziomo na smoku przy skavenach pełen klimat nie ma co... naprawdę daj luz bo skreślę cię z listy

jest nie miłe to co robisz, nie chodzi o nic osobistego tylko prowokujesz jakieś dziwnie akcje tak samo jak na turniejach, jak mam tam Cię usunąć wolę po prostu skreślić obrazu i przynajmniej wejdzie Grazbird...
Grazbird pisze:znalazłoby się ewentualnie jedno wolne miejsce?
w poniedziałek dam znać teraz wyszedł zemnie nerw i wole więcej nie pisać... mam nadzieję że możesz poczekać

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Grazbird przeczytaj pmke :D
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

drogi kumanku czy istnieje mozliwosc aby dzien przed turniejem wszystkie rozpy byly do wglądu na tymze forum? w formie przyjetej przez ciebie? bo widzisz, ja sie potrafie zgodzic na pewne kompromisy co do polityki rozbrojenia ale w tym momencie rozciągasz moje zaufanie jak gumę od gaci. i juz spiesze z wyjasnieniem dlaczego. bo imaginuje sobie taką sytuacje w ktorej przyjdzie mi spotkac sie z armia ktora mimo twego przeciecia nadal bedzie stanowiła siłe przepraszam klimat rózny od mojego. ...trallla nasze bajki róznią sie... tak to leciało!
po prostu chciałbym byc przygotowanym chocby mentalnie. oszczedzi to rowniez czasu na samym turnieju bo nie trzeba sie bedzie na szybcika zapoznawac i wyklucac. a tak wszyscy sobie pokrzyczą tutaj, mod to potem wykasuje a nastepny turniej i tak bedzie po staremu.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Generał musi być przygotowany na wszystko :)

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

rozpa juz dawno wyslana, cos o niej wiadomo?

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

Rozje**ła mnuie ta dyskusja.. kuman współczucia :roll:

Wiecie co tak czytając wasze posty odnoszę wrażenie że niektórzy tu czegoś nie zrozumieli..
kuman napisał że organizuje turniej pro-klimaciarski i na jego zasadach, a to oznacza, że jego słowo jest święte!.. to po pierwsze..
Po drugie. Jak coś ci się nie podoba to nie przyjeżdżajcie lub zorganizujcie własny turniej.. wtedy przekonacie się ile to wymaga czasu, wysiłu i biegania za które nikt nie płaci.. sam organizuję różne imprezy i takie marudzenie na prawdę wkurza..
Po trzecie od Power rozpisek z 20 mengilami HE hero na smoku, i long drong dwarf slayers masz mastery i inne turynieje na który róbcie przekoks rozpiski na ile wam pozwolą zasady..

I tyle dostosować się i grać z przyjemnością wraz z innymi chcącymi się dobrze bawić lub nie pojawiać się i nie psuć atmosfery fajowej gry :wink:

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

Morrok pisze:rozpa juz dawno wyslana, cos o niej wiadomo?

już odesłałem, pośpiech zgubna cecha :wink:
Proch pisze:Rozje**ła mnuie ta dyskusja.. kuman współczucia :roll:

Wiecie co tak czytając wasze posty odnoszę wrażenie że niektórzy tu czegoś nie zrozumieli..
kuman napisał że organizuje turniej pro-klimaciarski i na jego zasadach, a to oznacza, że jego słowo jest święte!.. to po pierwsze..
Po drugie. Jak coś ci się nie podoba to nie przyjeżdżajcie lub zorganizujcie własny turniej.. wtedy przekonacie się ile to wymaga czasu, wysiłu i biegania za które nikt nie płaci.. sam organizuję różne imprezy i takie marudzenie na prawdę wkurza..
Po trzecie od Power rozpisek z 20 mengilami HE hero na smoku, i long drong dwarf slayers masz mastery i inne turynieje na który róbcie przekoks rozpiski na ile wam pozwolą zasady..

I tyle dostosować się i grać z przyjemnością wraz z innymi chcącymi się dobrze bawić lub nie pojawiać się i nie psuć atmosfery fajowej gry :wink:
dziękuję za otuchę :)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

po prostu turnieje są za zadko wiec ludzie sie starają dobrze wypasc / nie dostac w doope po całości. jak by byly czesciej to pewnie bylaby zdrowsza atmosfera. taka jest przynajmniej moja opinia. tylko nie piszcie ze jak taki madry jestem to niech sam zorganizuje.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Zgadzam się z loko. Mamy we wrocku 3 sklepy, w których można robić turnieje. Warto się za to zabrać, żeby było tak jak kiedyś. I wtedy ciśnienie będzie mniejsze. I funowe imprezy nie będą nikomu przeszkadzać.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

i myślę, że ogarniemy ten zamysł na spotkaniu po turniejowym.
co do samych rozp, ja mając juz dość postanowiłem odpuscic i pójść na ugodę,
co nie znaczy, że nie będe sie bacznie przyglądał "klimatom" rozpisek:D
pozdro 600
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

kto chce dzis sie sparowac ze mna i z bałaganem? jutro tez moge, pisac na gg 12944980 albo 603 727 587

Awatar użytkownika
Proch
Chuck Norris

Post autor: Proch »

Kuman powiedz ty mi czy mój hero biegający i zbierający kwiatki będzie miał "krycie od oddziału" sojusznika? w moim wypadku od dwarfów

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec

nie rozumiem trochę o co kaman :roll:

czy jednostki dwafrów będą zasłaniać ów takiego? oczywiście
Dmtrij pisze:i myślę, że ogarniemy ten zamysł na spotkaniu po turniejowym.
co do samych rozp, ja mając juz dość postanowiłem odpuscic i pójść na ugodę,
co nie znaczy, że nie będe sie bacznie przyglądał "klimatom" rozpisek:D
pozdro 600
ależ nie ma tu iść co na ugodą tak ma być i tyle :twisted:

Janiszek
Masakrator

Prochu jeżeli chodzi ci o proximiti to nie ta edycja...

ODPOWIEDZ