Ty daj lepiej rozpe na prv a nie komentuj, i dajesz pretekst do napisania następnego głupiego posta... przecie na początku mieli grać razem tak coś pamiętamloko pisze:kuman to bylo ponizej pasa.

Ty daj lepiej rozpe na prv a nie komentuj, i dajesz pretekst do napisania następnego głupiego posta... przecie na początku mieli grać razem tak coś pamiętamloko pisze:kuman to bylo ponizej pasa.
eh... mengile i ziomo na smoku przy skavenach pełen klimat nie ma co... naprawdę daj luz bo skreślę cię z listyJaniszek pisze:@ Kuman wysłałem ci rozpiskę, wszystko okay tylko mam wywalic 2 mengili aby miec muzyków na fastach.
Już nie będę się wypowiadał na ile to mądry pomysł. Nie o to chodzi.
Twierdzisz, że uwarunkowujesz swoje zmiany klimatem, to powiedz mi proszę czy armia w której walczą Asarnil of Dragonlord High elficki smoczy lord i 15 Dark elfickich mengili, jest klimatyczna? No chyba nie.
I to przykład jedynie tego, że nie znasz fluffu czy jednostkach z różnych armii. A to dochodzi do bublów.
Tak więc ten pomysł podkreślam jest chybiony. Ale go akceptuje. Mogą usunąc z rozpy 2 mengili.
Pozdrawiam
w poniedziałek dam znać teraz wyszedł zemnie nerw i wole więcej nie pisać... mam nadzieję że możesz poczekaćGrazbird pisze:znalazłoby się ewentualnie jedno wolne miejsce?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Morrok pisze:rozpa juz dawno wyslana, cos o niej wiadomo?
dziękuję za otuchęProch pisze:Rozje**ła mnuie ta dyskusja.. kuman współczucia
Wiecie co tak czytając wasze posty odnoszę wrażenie że niektórzy tu czegoś nie zrozumieli..
kuman napisał że organizuje turniej pro-klimaciarski i na jego zasadach, a to oznacza, że jego słowo jest święte!.. to po pierwsze..
Po drugie. Jak coś ci się nie podoba to nie przyjeżdżajcie lub zorganizujcie własny turniej.. wtedy przekonacie się ile to wymaga czasu, wysiłu i biegania za które nikt nie płaci.. sam organizuję różne imprezy i takie marudzenie na prawdę wkurza..
Po trzecie od Power rozpisek z 20 mengilami HE hero na smoku, i long drong dwarf slayers masz mastery i inne turynieje na który róbcie przekoks rozpiski na ile wam pozwolą zasady..
I tyle dostosować się i grać z przyjemnością wraz z innymi chcącymi się dobrze bawić lub nie pojawiać się i nie psuć atmosfery fajowej gry
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
ależ nie ma tu iść co na ugodą tak ma być i tyleDmtrij pisze:i myślę, że ogarniemy ten zamysł na spotkaniu po turniejowym.
co do samych rozp, ja mając juz dość postanowiłem odpuscic i pójść na ugodę,
co nie znaczy, że nie będe sie bacznie przyglądał "klimatom" rozpisek:D
pozdro 600