Bohater HE jako zwiadowca

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Bohater HE jako zwiadowca

Post autor: Mortipher »

Kolejna moja wymęczona figurka tym razem nie z GW. Kolorystyka podpada pod WE ale sobie pomyślałem że skoro ma on pomykać w zbroi cienia z wojownikami cienia (ale się zrobiło cieniście) to taka maskująca kolorystyka jest jak najbardziej ok. Zastanawiałem się czy nie wcisnąć mu gdzieś gema ale pomysł ten zarzuciłem bo nie wiedziałem gdzie. Chusta okrywająca twarz jest z gs-u bo ryjek figurka miała okropny. No i jedne z pierwszych prób cieniowania metalików – trudne to. Zresztą oceńcie.
Pozdrawiam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

wood elf :> malowanie fajowskie ale kolorystyka naprawdę do mnie nie przemawia...

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Post autor: Mortipher »

troche mnie ponioslo z tymi kolorami ale refleksja przyszla po zakończeniu pracy :-)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Malowanie fajne, podstawka też.
Może warto by było chociaż domalować jakieś wstawki w kolorach reszty armii, może by nie wyglądał tak Wood Elfio (no chyba ze twoje kolory przewodnie w HE to brąz i zieleń)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Jego płaszcz jest szpetny z tyłu. Kolor Ok, ale ten krztałt do mnie nie przemawia.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Właśnie wygląda, jakby był sznukiem obwiązany ;/ No ale malowanie ok, aczkolwiek zbyt wood eldickie.

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

malowanie świetne< podstawka też mi się podoba. =D>
skąd wziąłeś takie małe liście co na podstawce widać?
]arrrr

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

jamakot pisze: skąd wziąłeś takie małe liście co na podstawce widać?
Nasionka brzozy :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tez mi bardziej na WE wyglada.

Awatar użytkownika
Bandit
Wałkarz

Post autor: Bandit »

Malowanko jak zwykle pro Tęgi :P. Może żeby się zgadzało kolorystycznie z klimatem reszty armii przemaluj mu buty albo karwasze (tak luźno rzucam), w każdym bądź razie jak zwykle brawo :). Wrzucaj swojego BSB-ka !

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Znam tą figurkę - sama w sobie jest okropna więc ciężko osiągnąć na niej coś niesamowitego. Miecz to wogóle porażka i podziwiam Cie że znalazłeś cierpliwość dla tej figsy... Malowanie jest całkiem ładne aczkolwiek brakuje mu High-Elfickiej szlachetności. Za dużo w nim wood elfa.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Ta figsa mi nawet do WE nie pasuje... wydaje mi sie że kolory armijne (he) wiele by tu zmienily:)

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Czy ta figurka to Reaper? A jeśli tak, to kojarzysz nazwę/numer ?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
kubon
Falubaz

Post autor: kubon »

E tam. Ta figsa po pierwsze jest paskudna :P A po drugie to najbardziej mi pasuje do DE :mrgreen: Nawet kolorkiem powiem wam ;) Takie zgniło/ciemno zielone akcenty nawet do DE pasują :P
Poza tym w ogóle co to ma znaczyć, wyciągneliście temat z przed prawie 4 miesięcy :P
‎... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.

And Satan said 'That's what I was thinking'.

ODPOWIEDZ