Bohater HE jako zwiadowca
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bohater HE jako zwiadowca
Kolejna moja wymęczona figurka tym razem nie z GW. Kolorystyka podpada pod WE ale sobie pomyślałem że skoro ma on pomykać w zbroi cienia z wojownikami cienia (ale się zrobiło cieniście) to taka maskująca kolorystyka jest jak najbardziej ok. Zastanawiałem się czy nie wcisnąć mu gdzieś gema ale pomysł ten zarzuciłem bo nie wiedziałem gdzie. Chusta okrywająca twarz jest z gs-u bo ryjek figurka miała okropny. No i jedne z pierwszych prób cieniowania metalików – trudne to. Zresztą oceńcie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Malowanie fajne, podstawka też.
Może warto by było chociaż domalować jakieś wstawki w kolorach reszty armii, może by nie wyglądał tak Wood Elfio (no chyba ze twoje kolory przewodnie w HE to brąz i zieleń)
Może warto by było chociaż domalować jakieś wstawki w kolorach reszty armii, może by nie wyglądał tak Wood Elfio (no chyba ze twoje kolory przewodnie w HE to brąz i zieleń)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jego płaszcz jest szpetny z tyłu. Kolor Ok, ale ten krztałt do mnie nie przemawia.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tez mi bardziej na WE wyglada.
Znam tą figurkę - sama w sobie jest okropna więc ciężko osiągnąć na niej coś niesamowitego. Miecz to wogóle porażka i podziwiam Cie że znalazłeś cierpliwość dla tej figsy... Malowanie jest całkiem ładne aczkolwiek brakuje mu High-Elfickiej szlachetności. Za dużo w nim wood elfa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Tiger Brown
- Kradziej
Czy ta figurka to Reaper? A jeśli tak, to kojarzysz nazwę/numer ?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
E tam. Ta figsa po pierwsze jest paskudna A po drugie to najbardziej mi pasuje do DE Nawet kolorkiem powiem wam Takie zgniło/ciemno zielone akcenty nawet do DE pasują
Poza tym w ogóle co to ma znaczyć, wyciągneliście temat z przed prawie 4 miesięcy
Poza tym w ogóle co to ma znaczyć, wyciągneliście temat z przed prawie 4 miesięcy
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.